Senin Hikayen filmi televizyon ekranlarında yer alacak. Senin Hikayen filmi nerede çekildi, Senin Hikayen filmi konusu ne, Senin Hikayen filmi hikayesi gerçek mi, Senin Hikayen filmi oyuncuları, Senin Hikayen filmi ne zaman çekildi, Senin Hikayen filmi gişe hasılat bilgileri nedir sorularının yanıtları araştırılıyor. Filmde, kariyer odaklı bir çift, adamın annesinin aniden büyükanne olma telaşına kapılıp torun için baskı yapmaya başlamasıyla bir yol ayrımına geliyor ve olaylar gelişiyor.

Senin Hikayen filminin başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç ve Nevra Serezli paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek'in üstleniyor. Film müziğini Cavit Ergün'ün bestelediği Senin Hikayen filmiyle ilgili çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Senin Hikayen filminin konusu, gerçek olup olmadığı, oyuncu kadrosu, çekildiği yer, çekim yeri, nerede ve ne zaman çekildiği, gişe ve hasılat rakamları ve merak edilen tüm detaylar haberimizde favorisen yer alıyor.

Senin Hikayen filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Senin Hikayen filmi 2013 yılında çekildi. Çekimlerin ardından film 27 Aralık 2013 tarihinde vizyona girdi.

Senin Hikayen filmi konusu nedir?

Ciddi hastalığının olduğunu öğrenen babaannenin hayattaki tek beklentisi torununu görmektir. Beklenmedik bir şekilde babaanneye torun müjdesi gelir ancak bu durum hayatlarını çok değiştirir. Filmde anne - baba sorumluluğu, maddi problemler ve annenin hastalığı üçgenindeki yaşam favorisen giriş anlatılıyor.

Senin Hikayen filmi hikayesi gerçek mi?

Senin Hikayen filminin yönetmeni ve aynı zamanda senaristi olan Tolga Örnek kendi hikayesini beyaz perdeye yansıttı. Yani Senin Hikayen filmi aslında Tolga Örnek'in kendi hayatını anlatıyor.

Senin Hikayen filmi nerede çekildi?

Senin Hikayen filmi İstanbul'un Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde çekildi.Filmin çekimleri için İstanbul'un birçok yerine set kuruldu ve çekimler tamamlandı. Filmin çekimlerinin büyük kısmı Beşiktaş ve Kadıköy'de yapıldı.

Senin Hikayen filmi gişe hasılat kaç kişi izledi?

Senin Hikayen filmi 131 lokasyonda 25 hafta boyunca gösterildi. Film, 118 bin kişi tarafından izlenirken 1,2 milyon TL hasılat elde etti.

Senin Hikayen filmi oyuncuları isimleri

  • Timuçin Esen
  • Selma Ergeç
  • Nevra Serezli
  • Sait Genay
  • İdil Fırat
  • Murat Serezli
  • Levent Can