Kanal 7’de tekrar bölümleri ile izleyicilerle buluşan Sensiz Olmaz dizisi son bölümü ile yine büyük ilgi görecek. Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı özeti izle 28 Mayıs Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Pervati, güzel sesi ile konağı inletecek. Rudra ise bu şarkı ile annesini hatırlayacak. Küçükken aynı şarkıyı annesinin söylediğini anımsayacak ve Pervati’ye şarkıyı nereden öğrendiğini, neden söylediğini soracak.

Sensiz Olmaz 10. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. Hint dizisinin 10. Bölümünde Takur eve geç gelecek ve Raca bunu görecek ve ona hesap sormaya çalışacak. Diğer taraftan Denver amca, Rudra’nın annesinin kelebekli bileziğini Pervati’ye verecek. Pervati her ne kadar bileziği almak istemese de ısrara dayanamayacak ve alacak. Bileziği alıp kelebeği gören Pervati, bu bileziği daha önce de gördüğünü düşünmeye başlayacak ancak nerede gördüğünü hatırlayamayacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) evli mi sevgilisi kim

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı özeti izle

Sensiz Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle tanıtımı ekranlara geldi. Yeni bölümde Mohini, Pervati’yi küçük düşürmek için harekete geçecek. Gelen misafirlere onun yüzünü göstermeye çalışacak ve pervaneyi çalıştırıp duvağın havalanmasını sağlayacak. Rudra ise bu duruma hemen müdahale edecek ve Pervati’nin yüzü görünmeden duvağı örtecek.

Sensiz Olmaz 10. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Sensiz Olmaz Hint dizisi 10. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. 10. Bölümde Raca Takur’un adamları evleri gezip Pervati’yi aramaya devam edecekler. Pervati ise aynı anda komşulara gitmeye başlayacak. Daha sonra ise Pervati’nin duvağı kalkacak ve köy halkı onun yüzünü görecek.

Sensiz Olmaz 28 Mayıs özeti fragmanı izle

Sensiz Olmaz dizisi 28 Mayıs 2021 Cuma özeti fragmanı izle yayınlandı. Dizinin son bölümünde Rudra’nın eski sevgilisi olan Laila, Rudra’yı damat kıyafetleri içinde görünce çok sinirlenecek ve ondan bunun intikamını almak için harekete geçecek.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv