Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet’in başrolde olduğu Seven Ne Yapmaz filminin ayrıntıları araştırılmaya devam ediyor. Seven Ne Yapmaz filmi nerede çekildi? Seven Ne Yapmaz filmi ooyuncuları isimleri? Seven Ne Yapmaz filmi hangi yıl ne zaman kaç yılında çekildi? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet ile birlikte Metin Serezli ve Münir Özkul’un da rol aldığı Seven Ne Yapmaz filmi Arzu Film tarafından çekildi. Kerime Nadir’in hikayesinden uyarlanan filmin senaryosunu Erdoğan Tünaş yazdı ve filmi Orhan Aksoy yönetti.

Nahit Ataman ve Ertem Eğilmez’in yapımcısı olduğu Seven Ne Yapmaz filmi Yeşilçam’ın en duygusal filmlerinden biri olarak hafızalara kazındı. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmayı sürdüren Seven Ne Yapmaz filmi duygusal anlar yaşatmaya betarina devam ediyor. Seven Ne Yapmaz filmi nerede çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri, Seven Ne Yapmaz filmi ne zaman kaç yılında çekildi? sorularının yanıtları ve filme dair detaylar haberimizde yer buluyor.

Seven Ne Yapmaz filmi hangi yıl ne zaman kaç yılında çekildi?

Arzu Film tarafından çekilen Seven Ne Yapmaz filmi 1970 yılında çekildi. Aynı heyecanla izlenmeye devam eden filmde dram dolu bir öykü ekranlara taşınıyor. Film televizyon ekranlarında Yeşilçam filmleri seven izleyicilerle buluşmaya betarina giriş devam ediyor.

Seven Ne Yapmaz filmi nerede çekildi?

Yeşilçam’ın dokunaklı yapımlarından olan Seven Ne Yapmaz filmi İstanbul’da çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un farklı mekan ve noktalarında çekim setleri kurulmuştur.

Seven Ne Yapmaz filmi oyuncuları isimleri

  • Hülya Koçyiğit
  • Kartal Tibet
  • Metin Serezli
  • Münir Özkul
  • Sami Hazinses

Seven Ne Yapmaz filminin oyuncuları arasında ayrıca Esin Engin, Zeynep Tedü, Nubar Terziyan, Ergun Köknar ve Meltem Mete var.