Survivor 2020 parkurlarında itirazları ile gündeme gelen futbolcu Sercan Yıldırım’ın boyu, yaşı ve hayatı ile kim olduğu araştırılıyor. Survivor Sercan kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında, boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor adasına gitmek için havalimanına sevgilisi ile birlikte geldiği yönünde iddialar dolaşan Sercan Yıldırım’ın adada Nisa Bölükbaşı’na karşı duygusal yakınlık beslediğine dair açıklamaları gündem olmuştu. Nisa’dan ret cevabı alan Sercan Yıldırım’ın İstanbul’da sevgilisi olduğu ve adadaki gelişmeler üzerine sevgilisinin Sercan’ın eşyalarını ailesine gönderdiği magazin basınında yer aldı. Survivor genel puan sıralamasında yedinci sırada yer alan birebir girdiği mücadelelerde 57 galibiyet, 43 mağlubiyet skoru ile yarışmaya Ünlüler Takımı’nda devam eden Sercan Yıldırım’ın hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 Bursa doğumludur. Aslen Bursalı olan Bursaspor’un altyapı takımlarında yetişerek kariyerini geliştiren Sercan Yıldırım, Bursaspor ile şampiyonluk sevincini de yaşamış ve ardından Galatasaray’a transfer olmuştur. Birçok takımda top koşturan ve milli forma ile ülkemizi önemli maçlarda da temsil eden Sercan Yıldırım son olarak Fatih Karagümrükspor takımı kadrosunda yer almaktadır.

Adanın sessiz ismi Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış kimdir, ne iş yapıyor?

SURVİVOR SERCAN KAÇ YAŞINDA?

Dominik’te çekimleri devam eden Survivor 2020’de yarışı sürdüren Sercan Yıldırım 30 yaşındadır. Galatasaray’a transferi olay olan ve Bursalı taraftarların hala eleştiride bulunduğu Sercan Yıldırım forvet ve kanat mevkilerindeki etkili oyunu ile Türkiye A Milli Takımı kadrosuna da katılmış ve toplam 64 kez milli formayı giymişti.

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın boyu 182 cm’dir. Survivor’da 70 kiloya düşen Sercan Yıldırım’ın adı magazin basınında Tuvana Türkay, Helin Avşar, Ece Erken, Ceyda Ateş, Pelin Sönmez isimleri ile anılmıştı.

Eleştirileri ile gündemde olan Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kimdir?