Önümüzdeki hafta sonu final yapacağı konuşulan İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine 12 Mart fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 552. Bölüm fragmanı ve özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Nandini’nin Shivam’ın hayatını kurtarıp kurtarmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşuyor. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dramın anlatıldığı, Nandini, Anandi ve Jagdish çevresinde olan olayların yansıtıldığı televizyon yapımı 552. Bölümü ile devam edecek.

İKİMİZİN YERİNE 12 MART FRAGMANI YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi 12 Mart fragmanı yayında. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı çok konuşulacak. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin son bölümünde Shivam büyük bir kaza geçirip hastaneye kaldırılacak. Nandini ise Şankar olarak tanıdığı öz kardeşi Shivam’ı tedavi etmeye çalışacak. Shivam bu sırada Nandini’ye kardeş olduklarını açıklamak isteyecek fakat bunda başarılı olamayacak.

İKİMİZİN YERİNE 552. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine 552. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Shivam ve Nandini’yi uzaktan izleyen Kundan, Shivam’ın konuşmasını engellemeye çalışacak. Nandini evde tören yaparken telefon gelecek ve hastasının durumunun kötü olduğunu duyacak. Nandini, zamanında yetişerek Shivam’ı kurtaracak mı? Sorusu 12 Mart 2020 Perşembe günü yanıt bulacak.