İzmirli oyuncu Sıla Türkoğlu’nun hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Sıla Türkoğlu kimdir, Sıla Türkoğlu nereli, Sıla Türkoğlu kaç yaşında, Sıla Türkoğlu boyu kaç, Sıla Türkoğlu oynadığı diziler, Sıla Türkoğlu hangi burç? sorularının yanıtları araştırılıyor. Hayvanları çok seven ve onlarla vakit geçirmekten büyük mutluluk duyan genç oyuncu Sıla Türkoğlu, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk aşığı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarını yakın arkadaşları ile geçirdiğini ve eski Türk filmlerini de izlemekten keyif aldığını söyleyen oyuncu, Baba Ben Geldim adlı bir kısa filmde de rol almıştır.

2018 yılında Ağlama Anne adlı dizide Alev karakterine hayat veren, 2019 yılında Yemin dizisinde Suna karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, 2020 yılında başlayan Emanet dizisinde Seher karakteri ile başrol oynadı. Emanet dizisinde canlandırdığı karakter ile önce ablasını, daha sonra babasını kaybeden Seher, yeğeni Yusuf’a kutsal bir emanet gibi bakmaktadır. Kırımlı ailesi ile yolları kesişen Seher, aileyi yöneten Yaman Kırımlı’ya aşık olur ve ikili zorlu bir hikayeye başlar. Emanet dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu daha sonra Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa Korkmaz karakterine hayat verdi. Sıla Türkoğlu kimdir nerelidir, aslen nereli, yaşı kaç, boy kilo bilgisi, hangi dizilerde oynadı, burcu ne sorularının yanıtları haberimizde betfica yer alıyor.

Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 İzmir doğumludur. Bornova’da büyüyen ve Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi’nden mezun olan Sıla Türkoğlu, daha sonra Tunay Menajerlik bünyesine katılmış ve oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. 2018 yılında ilk kez oyunculuk yapmaya başlayan ve Ağlama Anne adlı dizi ile kameralar karşısına geçen genç oyuncu, 2019 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Suna karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncu daha sonra aynı kanalda yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinde Seher rolü ile başrol oynamıştır.

Sıla Türkoğlu nereli?

Oyuncu Sıla Türkoğlu İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen ve aslen Bornovalı olan Sıla Türkoğlu, son yılların en dikkat çeken genç oyuncuları arasında yer almaktadır. Emanet dizisi kadrosundan ayrılan genç oyuncu, Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizi kadrosuna dahil olmuş betfica giriş ve bu dizide Doğa Korkmaz karakteri ile başrolde yer almıştır.

Sıla Türkoğlu kaç yaşında?

1999 doğumlu olan Emanet dizisi başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu 24 yaşındadır. Sıla Türkoğlu evli değildir.

Sıla Türkoğlu boyu kaç?

Sıla Türkoğlu’nun boyu 1,68 cm’dir. Sıla Türkoğlu 54 kilodur. Emanet dizisinin ardından Kızılcık Şerbeti dizisindeki oyunculuğu ile de dikkat çeken genç oyuncu, oyunculuk kariyerine Kızılcık Şerbeti'nde devam ediyor.

Sıla Türkoğlu hangi burç?

18 Nisan doğumlu olan Sıla Türkoğlu Koç burcudur.

Sıla Türkoğlu oynadığı diziler

  • Kızılcık Şerbeti (Doğa Korkmaz, TV Dizisi - 2022)
  • Sadece Arkadaşız (Konuk Oyuncu, İnternet Dizisi, 2022)
  • Emanet (Seher, TV Dizisi - 2020)
  • Yemin (Suna, TV Dizisi - 2019)
  • Ağlama Anne (Alev’in Gençliği, TV Dizisi - 2018)