Sanatçı Simge Sağın’ın yaşamına dair ayrıntılar araştırılmaya devam ediyor. Simge Sağın evli mi, sevgilisi kim, çocuğu var mı, boyu kaç, hangi burç, estetiksiz eski hali nasıl sorularının yanıtları merak ediliyor. 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Kurtuluş semtinde dünyaya gözlerini açan sanatçı, Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babasının ikinci çocuğu olarak doğdu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra müzik eğitimi için İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’na kaydolan sanatçı, Ses Eğitimi bölümünde eğitim gördü. Önemli Türk müziği sanatçılarından dersler aldı.

Simge Sağın, konservatuara girdiği ilk yıl sanatçı Zeynep Dizdar’a geri vokallik yaptı. Daha sonra Gülşen, Serdar Ortaç ve Yaşar gibi ünlü sanatçılara geri vokallik yapmıştır. Daha sonra çeşitli mekanlarda tek başına şarkı söylemeye başlayan Sağın, Annem ve Son Bahar adlı dizilerin müzikleri ile Süper FM’in jenerik müziğini de seslendirmiştir. Daha sonra konser çalışmalarına başlayan ve birçok şehirde sahne alan sanatçı, Miş Miş adını verdiği şarkı ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Sanatçı daha sonra kazandığı önemli müzik ödülleri ve söylediği şarkılar ile müzik piyasasının en tanınan sanatçıları arasında yer almıştır.

volkan konak aslen nereli, evli mi, eşi kim

Simge Sağın evli mi?

Sanatçı Simge Sağın evli değildir. Simge Sağın’ın daha önce evlenmediği biliniyor.

Simge Sağın sevgilisi kim?

Simge Sağın’ın sevgilisi aranjör Aytaç Özgümüş’tür. 4 yıllık sevgilisi Ozan Bayraşa’dan 2018 yılında ayrılan sanatçı, bir süredir Aytaç Özgümüş ile aşk yaşıyor.

Simge Sağın çocuğu var mı?

Sanatçı Simge Sağın’ın çocuğu yok. Bir röportajında kedisinden “kızım” diye bahsettiği için bir kızının olduğu iddia edilmiş ancak bu yanlış anlaşılma daha sonra düzeltilmiştir. Sanatçı, çocuğu olduğuna dair haber yapan gazeteciden şikayetçi de olmuştu.

yeni başlayacak diziler 2021

Simge Sağın boyu kaç?

Sanatçı Simge Sağın’ın boyu 1.58 cm’dir. 47 kilo olduğu bilinen sanatçı, minyon yapısının kendisine avantaj kattığını, geç yaşlandığını dile getirmişti.

Simge Sağın hangi burç?

8 Ağustos doğumlu olan Simge Sağın Aslan burcudur.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim