4 yıl önce gerçekleşen düğün töreniyle birlikte dünyaevine giren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerine müjdeli haber geldi. Nikah gününde "Ne zaman anne olmayı düşünüyorsunuz?" sorusuna yanıt olarak 2018 yılını işaret eden Sinem Kobal'ın 2 yıl sonra hayaline kavuştuğu iddia edildi. Sosyal medyada da gündem olan iddianın ardından gözler, Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu çiftine çevrildi.

SİNEM KOBAL HAMİLE Mİ?

Sinem Kobal'ın hamile olduğu iddiaları, sosyal medyada sevinçle karşılanırken net açıklamanın önümüzdeki günlerde Sinem Kobal ya da Kenan İmirzalıoğlu tarafından verilmesi bekleniyor.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun Cunda Adası'nda gerçekleşen düğün töreninin maliyetinin 800 bin lirayı bulduğu ifade edilmişti.

Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu baba oluyor iddiası

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir. 2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı. Aynı zamanda kardeşi Kerem Kobal'dır, ve abla kardeş Selena dizisinde yer almıştır.