Sinemaseverler ile televizyon ekranlarında buluşacak olan eğlenceli Sol Şerit filmi Ankara’nın neresinde çekildi, hangi kanalda oynuyor, çekim yerleri neresi, oyuncu kadrosu ve çekim yılı ile filmin oynadığı kanal araştırılıyor. Sol Şerit filmi nerede çekildi, hangi köyde çekildi? Sol Şerit filmi oyuncuları kim, konusu ne? Sol Şerit filmi kaç yılında çekildi? Soruları cevap buldu. İnci Balabanoğlu Ahiska’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Fatih Al, Seda Telciler ve Özgür Ağaoğlu’nun yazdığı Sol Şerit filmi Terra Film stüdyosunda hazırlandı ve komedi türü ile ekranlara geldi. 93 dakika süren filmin merak edilen detayları ortaya çıktı.

SOL ŞERİT FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sol Şerit filmi Ankara, Eskişehir ve Denizli şehirlerinde çekildi. Sol Şerit filminin final sahnesi Denizli’de Delikliçınar Meydanı’nda Cam Horoz Heykeli önünde çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü ise Denizli İncilipınar Parkı’nda yapıldı.

çetin ceviz filminin çekildiği yer köy nerede ne zaman çekildi

SOL ŞERİT FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Sol Şerit filminin başrol oyuncuları; Cem Aksakal, Sertan Erkaçan, Mehmetcan Diper, Deniz Baysal, Ceyda Ateş ve Hazal Türesan isimlerinden oluşuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sermet Yeşil, Alper Baytekin, Serkan Genç, Burak Satıbol, Fatih Al, Taner Rumeli, Özgürcan Çevik, Ayten Uncuoğlu, Hikmet Karagöz, Nadim Güç, Atilla Doğukan Türkyılmaz, Selin Şekerci ve Emre Ertunç oyuncuları da var.

SOL ŞERİT FİLMİ KONUSU NE?

Sol Şerit filminde çocukluktan bu yana arkadaş olan Cem, Barış ve Volkan üçlüsü, Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkıyor ancak yolculuk başlamadan aksilikler başlıyor. Düğüne yetişmeye çalışırken başlarına olmadık işler geliyor.

yeni hayat filmi nerede çekildi kaç yılında

SOL ŞERİT FİLMİ KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Sol Şerit filmi 2016 yılında çekildi ve 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girdi.

SOL ŞERİT FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Sol Şerit filmi Kanal D kanalında oynuyor. Komedi filmi saat 23.45’de başlayacak.

bayi toplantısı filmi hangi otelde çekildi ne zaman