Televizyon ekranlarının yeni yapımlarından olan Son Yaz dizisinin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Son Yaz dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Son Yaz dizisi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Son Yaz dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Drama türü ile ekranlara gelen ve O3 Medya tarafından çekilen dizinin yapımcısı Saner Ayar, yönetmeni ise Burak Arlıel’dir. Senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un yazdığı dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor.

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse gönderdiği organize suç liderinden reddedemeyeceği bir teklif alıyor. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı ister. Ancak bunun için tek bir şartı vardır, oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ın bizzat korunması. Son Yaz dizisinin yayın günü ve tarihi ile dizinin yayınlandığı kanal, başlama saati ve çekim yeri sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv

SON YAZ DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin ilk bölümünde Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın’dan beklemediği bir teklif alacak. Selçuk Taşkın, oğlu Akgül Gökalp Taşkın’a sahip çıkması karşılığında tanıklık yapacağını söyleyecek.

SON YAZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Son Yaz dizisi ilk bölümü ile 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 20.00’de başlıyor. Dizinin ilk bölümünde Selim, Selçuk Taşkın’ın oğlunu koruması altına alacak ancak ailevi sorunlar nedeniyle ailesinin yanına bu belalı delikanlı ile birlikte dönmek zorunda kalacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

SON YAZ DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Son Yaz dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin ilk bölümünde Selim, evliliğini kurtarmaya çalışacak. Akgün Gökalp ise babasını yıllar önce tutuklayan savcının Selim Kara olduğunu öğrenince işler karışacak.

SON YAZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi İzmir’in Çeşme ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde çekim setleri kuruluyor. Dizinin çekimleri ayrıca Urla ve Seferihisar ilçelerinde de yapılıyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi