Fox TV ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Son Yaz dizisinin çekim detayları merak ediliyor. Son Yaz dizisi nerede çekiliyor, çekim yeri neresi? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Drama türü ile ekranlara gelen ve O3 Medya tarafından çekilen dizinin yapımcı koltuğunda Saner Ayar oturuyor.

Burak Arlıel’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur hazırlıyor. Oyuncu Alperen Duymaz’ın Akgün Gökalp Taşkın, oyuncu Ali Atay’ın Selim Kara ve Funda Eryiğit’in Canan Kara rolü ile yer aldığı yapımda genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Yağmur Kara rolü ile kameralar karşısına geçiyor. Dizide ayrıca Emre Karayel, Sinan Tuzcu ve Şebnem Dönmez ile Arif Pişkin de rol alıyor. Doğa harikası yerlerin gösterildiği dizinin çekim detayları haberimizde yer buluyor.

Son Yaz dizisi nerede çekiliyor?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi İzmir’in Çeşme ilçesinde çekiliyor. Dizinin ana çekim yeri Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi. Ayrıca İzmir’in diğer turistik ilçelerinde de çekim setleri kuruluyor.

Son Yaz dizisi çekim yeri neresi?

Son Yaz dizisi çekim yeri İzmir’in Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçeleridir. Özellikle Alaçatı ve çevresinde çekilen dizinin bazı sahneleri Urla ve Seferihisar’da çekiliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli