Son Yaz dizisinin yayın detayları merak ediliyor. Son Yaz dizisi yayın günü tarihi, hangi gün oynuyor? Son Yaz dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Drama türü ile ekranlara gelen ve O3 Medya tarafından çekilen, yapımcısı Saner Ayar, yönetmeni Burak Arlıel olan dizinin senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur yazıyor.

Dizinin başrollerinde Akgün Gökalp Taşkın rolü ile Alperen Duymaz, Selim Kara rolü ile Ali Atay, Canan Kara rolü ile Funda Eryiğit ve Yağmur Kara rolü ile Hafsanur Sancaktutan var. Son Yaz dizisinin oyuncuları arasında ayrıca Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez ve Arif Pişkin yer alıyor. Çekimlerine İzmir’in Çeşme ilçesinde, Alaçatı Mahallesi’nde ve İzmir’in farklı noktalarında devam edilen Son Yaz dizisinin yayın detayları haberimizde yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

Son Yaz dizisi yayın günü hangi gün oynuyor?

Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin yeni bölümünde, Latif’i öldürmek için sıkıştılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu arayacak. Soner ise Akgün’ü Yağmur üzerinden tehdit edecek. Selim her yerde kaçak tanığı Latif’i arayacak. Akgün bu çıkışı olmayan durumdan kurtulmak için bir yol bulmaya çalışacak. İçinde bulunduğu baskı haline dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söyleyen Selim’e patlayacak.

Son Yaz dizisi yayın tarihi yeni bölüm ne zaman?

Son Yaz dizisi yayın tarihi yeni bölüm 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin son bölümünde Akgün ile Selim Kara tartışacak. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri ise Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalayacak. Diğer taraftan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışacaklar ancak her iki taraf da yıkılacak.

Son Yaz dizisi hangi kanalda oynuyor?

Son Yaz dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin yeni bölümünde Canan, Selim’e kaçak tanığı Latif’le ilgili yardım edecek. Bu yardımın ikilinin arasını düzeltip düzeltmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi