Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Halk dilinde Sörvayvır olarak da dillendirilen yarışmanın yeni bölüm tanıtımları aratılmaya devam ediyor. Sörvayvır yeni bölüm fragmanı 2020 yayına girdi. Survivor 20 Mayıs fragmanı (82. Bölüm) yarışma severler ile buluştu. Survivor’da bu akşam Ada Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı gelecek bölümlerde neler olacağı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Takımların birleşeceğini ve Gönüllüler Takımı yarışmacılarının Ünlüler Takımı’nın kaldığı adaya taşınacağı bilgisini veren Acun Ilıcalı, bundan sonra elemelerin hızlanacağını, artık Survivor’da yeni bir boyuta geçileceğini dile getirdi. Ayrıca Gönüllüler Takımı’nın yaptığı resmin 100 bin TL’ye alıcı bulduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Gönüllüler Takımı ile bir süre sohbet etti. Gönüllüler Takımı oyunu kazanınca sosyal medya hesapları için 1 dakikalık videolar çekmişti. Yarışmacılar çektikleri videolar ile ilgili bilgi verdi. Survivor 2020’nin yeni bir eleme gecesinde yarışmacılar bir araya geldi. Ünlüler Takımı’ndan Aycan Yanaç ve Mert Öcal eleme adayıydı. Gönüllüler Takımı’ndan ise Yasin Obuz eleme adayı olmuştu. Bu isimlere Ünlüler Takımı’ndan Sercan Yıldırım, Gönüllüler Takımı’ndan ise Cemal Can Canseven eklendi. Daha sonra ise Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı ve Mert Öcal adaya veda etti. Survivor 2020’nin 82. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Tanıtım detayları ortaya çıktı.

SÖRVAYVIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR 82. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin 82. Bölüm fragmanı olan Sörvayvır yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde erzak oyunu için kıyasıya bir mücadele yaşanacak ve parkurda işler karışacak.

Mavi takımda yarışan Survivor Evrim kaç yaşında, mesleği ne? Survivor Evrim’in boyu kaç, evli mi?

SURVİVOR 20 MAYIS ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINLANDI

Ünlüler ve Gönüllüler Takımı’nın heyecanı yüksek parkurlarda karşı karşıya geldiği Survivor 2020’nin 20 Mayıs Çarşamba fragmanı yayınlandı. Mert Öcal’ın gidişinin ardından Ünlüler Takımı’nda neler olacağı ve neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Performans birincisi Survivor Berkan kimdir, ne iş yapar? Survivor Berkan’ın boyu kaç?