Televizyon ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam eden ve Kemal Sunal'ın en sevilen filmleri arasında yer alan Sosyete Şaban filminin çekim ve yayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Sosyete Şaban filmi nerede çekildi, Sosyete Şaban filmi ne zaman çekildi, Sosyete Şaban filmi kaç yılında çekildi, Sosyete Şaban filmi oyuncuları kim, Sosyete Şaban filmi konusu ne? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Kartal Tibet’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Kemal Sunal, Kartal Tibet ve İhsan Yüce’nin birlikte yazdığı, başrolde Kemal Sunal’ın oynadığı Sosyete Şaban filmi Cem Film Stüdyolarında hazırlandı. Müziklerini Cevat Sezer’in hazırladığı komedi ve dram filmi olan Sosyete Şaban filmi 95 dakika sürüyor. Renkli Yeşilçam filmlerinden olan Sosyete Şaban filmi her yayınlandığında kahkaha tufanı olmaya yaşatmaya devam ediyor. Sosyete Şaban filminin çekildiği köy çiftlik nerede, çekim yeri, ne zaman çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim sorularının yanıtları haberimizde casibom yer alıyor.

Şark Bülbülü filmi İstanbul’un neresinde çekilmiştir nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Şark Bülbülü filmi İstanbul’un neresinde çekilmiştir nerede ne zaman kaç yılında çekildi?

Sosyete Şaban filmi nerede çekildi?

Sosyete Şaban filmi İstanbul’un kuzeyinde, Sarıyer ilçesi Büyükdere sırtlarında yer alan Bilezikçi Çiftliği’nde çekildi. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi içinde yer alan Bilezikçi Çiftliği'nde hala film ve dizi çekimleri yapılmaya devam ediyor. Filmde yer alan çiftlik 80’li yıllarda Bilezikçi Çiftliği olarak bilinen yerdir. Günümüzde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sarıyer Köyü olarak bilinen yerdedir. Çiftlik Büyükdere sırtlarında kurulmuştur. Bilici Çiftliği olarak da bilinir. Bilezikçi Çiftliği’nin 1800’lü yıllarda Darphane Nazırı olan Boğos Bilezikçiyan tarafından kurulduğu bilinmektedir.

Şabanoğlu Şaban filmi nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları kimler Selma Nigar kim? Şabanoğlu Şaban filmi nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları kimler Selma Nigar kim?

Sosyete Şaban filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Eğlenceli komedi filmi olan Sosyete Şaban filmi 1985 yılında çekildi. Birçok repliği hala dillere pelesenk olan film televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Sosyete Şaban filmi konusu ne?

Sosyete Şaban filminde köylü ve zengin olan Şaban Ağa, beşik kertmesi olan eğitimli bir kıza kendisini beğendiremez. Peri’nin babası ise paraya sıkışır ve evlilik neticesinde damadından borç alma imkanı ortaya çıkar. Peri babasının sözünü dinleyerek evlenir ve parayı alır ancak köyden kaçar. Gururu incinen Şaban ağa ise sosyetik ve nazik Dilaver beye dönüşür. Eğlenceli film izleyenleri ekran başına kilitliyor casibom giriş ve kahkaha tufanı yaşatıyor.

Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncuları kim hangi kanalda oynuyor? Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncuları kim hangi kanalda oynuyor?

Sosyete Şaban filmi oyuncuları kim?

  • Kemal Sunal (Şaban Ağa / Dilaver Bey)
  • Perihan Savaş (Peri)
  • Kenan Pars (Kadir)
  • Süleyman Turan (Ali)
  • İhsan Yüce (Kahya)
  • Sırrı Elitaş (Şehmuz)
  • Hayri Caner (Zülfü)
  • Reha Yurdakul (Numan)
  • Orhan Aydınbaş (Fransızca öğretmeni)

Şabaniye filmi nerede çekildi çiftlik nerede oyuncuları Nazlı kimdir ne zaman kaç yılında çekildi? Şabaniye filmi nerede çekildi çiftlik nerede oyuncuları Nazlı kimdir ne zaman kaç yılında çekildi?