Survivor’un yeni bölüm fragmanı olay oldu. Gözyaşlarının dinmediği, büyük tartışmaların yaşandığı ve Acun Ilıcalı’nın önemli haberler verdiği yeni bir bölüm yarışma severlerin beğenisine sunulacak. Survivor 10 Mayıs 2020 Pazar fragmanı olan Survivor 72. Bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programının son bölümünde parkurdan Ünlüler Takımı galip çıkmış ve Gönüllüler Takımı Berkan Karabulut’u yazarak potaya göndermişti. Ada Konseyi’nde Yasin Obuz’un işaret fişeğini yakması ile yarışmacılar birbirleri hakkında daha önce söylenmemiş sözleri söyledi. Survivor’ın yeni bölümünde de bu tartışmalar katlanarak devam edecek.

SURVİVOR 10 MAYIS PAZAR FRAGMANI YAYINDA

Survivor 2020’nin 10 Mayıs Pazar fragmanı yayına girdi. Survivor’da bu akşam Acun Ilıcalı acı haberi Ersin Korkut’a verecek ve köpeği Mess’in öldüğünü söyleyecek. Ersin Korkut ve diğer yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamayacak.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

Survivor 2020

SURVİVOR 72. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 72. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeniden toplanacak Ada Konseyi’de Evrim Berkan’ı, Nisa Evrim’i tavırlarından dolayı eleştirecek. Tüm takımın birbirine cephe alacağı bir eşiğe girilecek. Gönüllüler Takımı’ndaki karışıklığın nereye doğru ilerleyeceği son bölümde ortaya çıkacak.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?