Survivor 2020’de aksiyonun bol olacağı bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Survivor 11 Haziran fragman izle detayları ortaya çıktı. Survivor 104. Bölüm fragmanı tanıtımında 2020 yeni takımlar mücadele edecek. Kırmızı takım ve mavi takım erzak oyununda karşı karşıya gelecek. Berkan Karabulut’un sakatlık yaşayacağı, Evrim Keklik’in duygusal çöküntü yaşayacağı, Yasin Obuz’un kendisini geri plana çekeceğini iddia ettiği bir bölüm ekranlara gelecek. Survivor yeni bölüm fragmanı tanıtımında ayrıca Nisa Bölükbaşı’nın keyifli olduğu da görülüyor. Dün akşam ki ada konseyinde takım kaptanları olan Cemal Can Canseven ve Sadık Ardahan Uzkanbaş kendi takımlarını oluşturmuştu. Cemal Can’ın kırmızı takımında Berkan Karabulut, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı var. Ardahan’ın mavi takımında Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım, Yasin Obuz ve Evrim Keklik var. Survivor 2020’nin 11 Haziran akşamı yayınlanacak son bölümü izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

SURVİVOR 11 HAZİRAN FRAGMAN İZLE (YENİ BÖLÜM TANITIMI 2020)

Survivor 2020’nin yeni bölüm tanıtımı olan Survivor 11 Haziran fragman detayları ortaya çıktı. Mavi ve kırmızı takım yeni bir mücadele parkurunda kazanmak için yarışacak. Sinirlerin gerileceği, gözyaşlarının sel olacağı, sakatlıkların yaşanacağı 11 Haziran bölümü saat 20.00’de başlayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

SURVİVOR 104. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Survivor 2020’nin 104. Bölüm fragmanı tanıtımı yayına girdi. Dün akşam Acun Ilıcalı ada konseyini toplamış ve yeni takımlar belirlenmişti. Nisa Bölükbaşı’nın Sercan’ın yer aldığı takıma gitmek istememesi o anlara damga vurdu. Yasin ise kendisini feda ettiğini söyledi ve mavi takıma gitti.