Survivor 2020’de eleme heyecanı yaşandı. Survivor’da mavi takımdan bir isim adaya veda etti. Survivor 16 Haziran 2020 Çarşamba kim elendi, kim gitti? Survivor 2020 kim veda etti, elenen isim kim oldu? Soruları yanıt buldu. Survivor’da bu akşam adayı konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, yeni dönemle ilgili önemli bilgiler verdi. Survivor’da hızlandırılmış çekimler başlıyor. Yarınki programda toplu sms alınacak ve toplu oylama olacak. Toplu sms oylaması elemelerde de geçerli olacak. Eleme sistemi hakkında da bilgi veren Acun Ilıcalı, 3 dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve 3 adayın çıkacağını söyledi. Birinci dokunulmazlık oyununda birinci aday, ikinci dokunulmazlıkta ikinci aday ve üçüncü dokunulmazlık oyunundan üçüncü adayın çıkacağını ve Salı akşamı da yine elemenin olacağını söyledi. Survivor’da bu akşam elenen isim ve detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR 16 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor 16 Haziran 2020 Çarşamba günü Sadık Ardahan Özkanbaş elendi ve adadan gitti. Diğer taraftan çeyrek final yarışlarında ünlülerle anlat bakalım tekrar oynanacak. Eğlenceli ve güzel bir ödül olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, yeni bir ünlüler kadrosu ile anlat bakalım yapılacağını kaydetti. Anlat Bakalım’da kırmızı takımda Barış Murat Yağcı’nın partneri Furkan Korkmaz, Nisa Bölükbaşı’nın partneri Enis Arıkan olacak. Berkan Karabulut’un partneri Bensu Soral, Cemal Can Canseven’in partneri ise Demet Özdemir olacak.

SURVİVOR ADAYA KİM VEDA ETTİ, ELENEN İSİM KİM OLDU?

Survivor 2020’de adaya Sadık Ardahan Özkanbaş veda etti ve elenen isim Ardahan oldu. Acun Ilıcalı, mavi takım yarışmacılarının Anlat Bakalım partnerlerini ise söylemedi. Sadece Elif Yıldırım Gören’in partnerini söyleyen Acun Ilıcalı, Elif’in partnerinin Haluk Levent olduğunun bilgisini paylaştı.