Survivor 2020’de heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Survivor 2020 kim elendi, Survivor 2020’de adaya kim veda etti? Survivor 2020 elenen isim, adaya veda eden kim? Soruları yanıt buldu. Eleme adayı olan Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı en çok oyu alarak eleme potasından çıktı. Daha sonra ise Sercan Yıldırım kırmızı takımdan ikinci en çok oyu alan isim oldu. Elif Yıldırım Gören’in dokunulmazlığı devam ettiğinden Berkan Karabulut ve Yunus Emre Özden otomatik olarak kırmızı takımın eleme adayı oldu. Mavi takımda ise Cemal Can Canseven Yasin Obuz’un adını verdi. Mavi takımda en çok oyu alan ikinci isim olan Nisa Bölükbaşı ise Evrim Keklik’in adını verdi. Böylece 4 isim potaya girmiş oldu. Survivor 2020’nin 9 Haziran Salı gecesinde Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı.

SURVİVOR 2020 KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2020’de bu hafta Yunus Emre Özden elendi ve Yunus Emre adaya veda etti. Survivor eleme adayları kısa açıklamalar yaptı. Eleme adayı olan Yunus Emre Özden, Survivor’da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi ve Survivor’da yapılması gereken neyse onu yaptığını söyledi. Kırmızı takımın diğer eleme adayı olan Berkan Karabulut ise hayal ettiği yerde olduğunu, kim hak ediyorsa onun kalmasını, kim hak etmiyorsa onun da gitmesini dilediğini söyledi.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

SURVİVOR 2020 ADAYA VEDA EDEN – ELENEN İSİM KİM?

Mavi takım ve kırmızı takımın kıyasıya mücadeleye giriştiği Survivor 2020’de adaya veda eden – elenen isim Yunus Emre Özden oldu. Mavi takımın eleme adayı olan Yasin Obuz, Survivor’a geldiklerinden beri kendisinin Cemal Can’ı, Cemal Can’ın da kendisini yazdığını söyledi ve durumun dostluğu daha da pekiştirdiğini söyledi. Survivor’a geldiğinden bu güne kendisine güvendiğini söyleyen Yasin Obuz, kendi adını verdiği için Cemal Can’a kırgın olmayacağını ifade etti. Survivor 2020’de dördüncü eleme adayı olan Evrim Keklik, geçirdiği en heyecanlı konseyin olduğunu, Survivor’da çok güzel günler ve çok kötü günler geçirdiğini, kötü günlerin üstünü kapattığını söyledi. Kendisi gitmesi durumunda mavi takımın yoluna devam edeceğini, Nisa’nın kendi adını vermesinden dolayı bir kırgınlık yaşamadığını, tek tesellinin karşı takımdan bir ismin gitmesi olacağını dile getirdi.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?