Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel’in hayatı merak ediliyor. Survivor 2021 Ayşe Yüksel kim, aslen nereli, yaş, boy kilo nedir, burcu ne, ne iş yapıyor? sorularının cevapları araştırılıyor. Gerçek hayatındaki başarılarını Survivor parkurlarında da göstermek istediğini dile getiren yarışmacı, insanlarla genel olarak iyi anlaşabildiğini kaydediyor. 21 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermek için yarışmaya dahil olan Ayşe Yüksel, Survivor’da yıllardır çıkmayan kadın şampiyon olmak için Dominik Cumhuriyeti’nde mücadele vereceğini söylüyor.

Yaşı itibari ile özgüveni yüksek bir yarışmacı olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel, Gönüllüler Takımı’nda gösterdiği performans ile yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Ayşe Yüksel’in yaşamına dair merak edilen detaylar haberimizde yer buluyor.

Survivor 2021 Ayşe Yüksel kim?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde ikinci sınıf öğrencisi olan Ayşe Yüksel, ortaokul yıllarında masa tenisi eğitimi aldı. Yedinci sınıfta halter sporuna başladı ve gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. 1 yıl halter sporuna devam ettikten sonra voleybol sporu ile sporcu kariyerini sürdürdü. 6 yıl boyunca mahalli ligde voleybol oynadı. Voleybol kariyeri devam ederken tenis antrenörlüğüne başladı. 4 yıldır tenis antrenörü olarak spor ve çalışma hayatını sürdürüyor. Birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Ayşe Yüksel, lise yıllarında 3 yıl basketbol okul takımında yer aldı ve üniversite eğitimi devam ederken 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördü. Survivor 2021’e katılan Ayşe Yüksel, Gönüllüler Takımı’nda mücadele ediyor.

Survivor Ayşe Yüksel

Survivor 2021 Ayşe Yüksel aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel aslen Düzcelidir. Düzce’de doğup büyüyen, eğitim hayatı Düzce’de geçen Ayşe Yüksel, sportif kişiliği ile dikkat çekiyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor 2021 Ayşe Yüksel yaş kaç?

2000 doğumlu olan Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel 21 yaşındadır.

Survivor Ayşe Yüksel

Survivor 2021 Ayşe Yüksel boy kilo nedir?

Survivor 2021 programında Gönüllüler Takımı’nda yarışan Ayşe Yüksel’in boy ve kilo bilgileri bilinmiyor.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor 2021 Ayşe Yüksel burcu ne?

23 Mayıs doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in burcu İkizlerdir.

Survivor Ayşe Yüksel

Survivor 2021 Ayşe Yüksel ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel tenis hocalığı işi yapıyor. Ayşe Yüksel aynı zamanda eğitim hayatına da devam ediyor.