Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı futbolcu Barış Özbek’in hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Survivor 2021 Barış Özbek kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Barış Özbek boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevabı araştırılıyor. Galatasaray takımında forma giydiği dönemden hatırlanan Barış Özbek, yeşil sahalarda gösterdiği başarıyı Dominik Cumhuriyeti’ne taşımak için yarışmaya katıldı. İddialı cümleleri ile dikkat çeken futbolcu Barış Özbek, Galatasaray’a transfer olduğu zaman henüz 22 yaşında olduğunu hatırlatıyor. Barış Özbek’i transfer eden isim ise Alman teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp olmuştu. Futbolla 6 yaşında tanışan ve yaşadıkları bölgede insanların futbola çok düşkün olduğunu kaydeden Barış Özbek, her çocuk gibi sokaklarda futbol oynadığını, o zamanlar bir futbol kulübünde yer almayı hayal etmediğini söylüyor. Annesinin onu Almanya’da bir takımın altyapısına yazdırdığını ve futbol kariyerinin böyle başladığını söyleyen Barış Özbek, çocukluk yıllarında Galatasaray’ın efsane oyuncularından olan Tugay Kerimoğlu’nun hayranı olduğunu dile getiriyor. Yıllar içinde birçok gol krallığı olduğunu, babasının da sıkı bir futbol izleyicisi olduğunu kaydeden Barış Özbek, hayalini kurduğu takım olan Galatasaray’da futbol oynadığı için dünyanın en mutlu insanı olduğunu ifade ediyor. Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR 2021 BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek 14 Eylül 1986 Almanya doğumludur. Castrop-Rauxel’de dünyaya gelen Barış Özbek’in babası Şinasi Özbek Almanya’da madencilik yapmıştır, annesi Kibar Özbek ise ev hanımıdır. Barış Özbek’in Sencer isminde bir kardeşi var. Futbol hayatına BG Schwerin takımının altyapısında başladı. 2003 ve 2004 yılları arasında Tus Hordel takımında oynadı. 2005 yılında Rot-Weiss Essen takımının formasını giydi. A takım düzeyinde 2 yıl oynadı ve dikkatleri üzerine çekti. 2007 – 2008 sezonunda Serkan Çalık ile birlikte Galatasaray’a transfer oldu. Orta sahada oynayan Barış Özbek, Galatasaray takımında uzun süre değişmez oyuncular arasında yer aldı. Almanya 21 yaş altı milli takımında da 16 kez oynayan Özbek, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor’a transfer oldu ancak forma giyemeden, yaptığı bir antrenmanda sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. İyileşmesinin ardından Trabzonspor’da aradığı şansı bulamayan Özbek, Union Berlin takımına transfer oldu. 2015 yılında ise Kayserispor takımı forması ile sahalara çıktı. 1 yıl oynadıktan sonra Almanya’ya döndü ve Duisburg takımında oynadı. Son olarak ise 2019 yılında Karagümrük takımına transfer oldu ve 2020 yılında futbol hayatına son noktayı koydu. Barış Özbek, futbol kariyeri boyunca 353 maça çıktı ve 20 gol attı, 28 asist yaptı.

Survivor İlayda Şeker kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek aslen Ankaralıdır. Ankara’nın Şereflikoçhisar Üzengilik Köyü nüfusuna kayıtlı olan Barış Özbek Almanya’da doğup büyüdü.

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK KAÇ YAŞINDA?

1986 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Barış Özbek 35 yaşındadır. 3 erkek kardeş olduklarını kaydeden Barış Özbek, ortanca çocuktur. Barış Özbek’in kardeşi Ufuk Özbek de kendisi gibi futbolcudur ve Almanya’da Borussia Dortmund takımında oynamaktadır.

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Barış Özbek’in boyu 1.80 cm’dir. Galatasaray’da oynadığı dönemde 135 maçta forma giyen Barış Özbek 12 gole imza atmıştır. Barış Özbek, uzun süre birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile 2012 yılında evlenmiştir ve Barışcan Özbek adında bir oğlu var.

Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in mesleği futbolcudur. Futbolu bırakan Barış Özbek’in şimdilerde ne iş yaptığı bilinmemektedir.

SURVİVOR BARIŞ ÖZBEK