Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan’ın yaşamına dair ayrıntıları araştıran yarışma severler, Survivor 2021 Çağrı Atakan hangi dizilerde oynadı, boyu kaç, sevgilisi kim? Sorularının cevabını araştırıyor. 1981 yılında Ankara’da doğan ve Bilkent Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan, Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Ankara’dan İstanbul’a taşınan ve çocukluğundan bu yana birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Çağrı Atakan, Survivor 2021’de Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor’ı 10 yıldır izlediğini söyleyen ve kendisini açlığa alıştırmaya çalıştığını kaydeden oyuncu, her yönüyle Survivor 2021’e hazır olduğunu dile getiriyor. Çukur dizisinde sadece 2 bölüm oynayacağını, karakterin dikkat çekmesi üzerine diziye devam ettiğini söyleyen Atakan, yeni tekliflerin de geldiğini ancak kısıtlama şartlarından dolayı çekimlerin yapılamadığını kaydediyor. Sporun her türlüsünü sevdiğini söyleyen ve onun dışında oturduğu mahallede takıldığını söyleyen Atakan, dışarı çıkmayı seven biri olmadığını, kendisinin daha çok gündüz insanı olduğunu söylüyor.

çağrı atakan hangi dizilerde oynadı

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • 2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)
  • 2017 – Çukur (Remzi)
  • 2007 – Arka Sıradakiler

çağrı atakan hangi dizilerde oynadı

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN BOYU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan’ın boyu 1.85 cm’dir. Çağrı Atakan 79 kilodur.

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan’ın ayrıldığı sevgilisi ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar’dır. İkili yarışmaya başlamadan kısa bir süre önce ayrıldı. Çağrı Atakan, fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak ayrıldıklarını, böyle olması gerektiğini dile getirdi.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv