Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler Yarışması’nda yer alan Çağrı Atakan’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor 2021 Çağrı Atakan kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabını araştırıyor. Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteri ile tanınan ve “Ekmeğimizin Peşindeyiz” repliği ile gündemde olan Çağrı Atakan, çocukluğundan bu yana sporla iç içe olduğunu kaydediyor. Özellikle boks sporunu hayatının bir parçası haline getiren oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Survivor’a katıldığını ve Ünlüler Takımı’nda yarışacağını açıklamıştı. Takım arkadaşları ile tanıştığını ve hepsinin çok iyi insanlar olduğunu kaydeden oyuncu, kendisini açlığa alıştırmaya çalıştığını, sporla arasının zaten iyi olduğunu ve idmanlı olduğunu dile getirdi. Survivor’ı 10 yıldır ilgiyle izlediğini söyleyen Çağrı Atakan, yarışma öncesi 1-2 ay dinlenmeye çekildiğini, moral motivasyon olarak da kendisini hazırladığını söyledi. Sosyetenin ünlü ismi Eda Taşpınar ile bir süredir aşk yaşayan Çağrı Atakan, ilişkilerini bitirdiklerini, fikir anlaşmazlığı sebebiyle birlikte karar aldıklarını ve son noktayı koyduklarını, dostça ayrıldıklarını söylemişti.

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan 1981 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan, 2007 yılında ilk kez Arka Sıradakiler dizisinde rol alan ve televizyon yapımlarına bir süre ara verip tiyatro oyunlarında oynayan Çağrı Atakan, Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı ve kısa sürede çok sevildi. 2018 yılında Şahin Tepesi dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Çağrı Atakan, güçlü fiziği ve atletik yapısı ile dikkat çekiyor. Survivor 2021’e katılan Çağrı Atakan’ın özellikle güç ve denge oyunlarında başarılı olacağı düşünülüyor. Verdiği bir röportajda, annesinin kansere yakalandığını, bir süre sonra ise doktorların ona 1,5 sene ömür biçtiğini söyleyen Atakan, kendisinin de o vakte kadar annesini üzen biri olduğunu, onun istediği gibi bir evlat olamadığını dile getirmişti. Babasını kaybettikten sonra özellikle annesi ile zorlu zamanlarının olduğunu, doktordan o haberi alınca da vicdani olarak çok rahatsız olduğunu söyleyen Atakan, annesinin küçüklüğünden beri oyuncu olmasını istediğini, bu yüzden Çukur dizisinde rol aldığını ve karakter çok sevilince de kaldığını dile getirmişti.

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan Ankaralıdır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Atakan, bir sinema filminde de rol alacağını ancak içinde bulunduğumuz durumlardan dolayı bunun mümkün olmadığını dile getirdi. Çocukluğundan bu yana spor yapan ve eski milli basketbolcu olduğunu söyleyen Çağrı Atakan, eğer işi yoksa sabahları mutlaka spor yaparak başladığını dile getirdi.

Survivor Aleyna Çalışkan

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan 40 yaşındadır. 1981 doğumlu olan Atakan 1.85 boyunca ve 79 kilodur.

SURVİVOR 2021 ÇAĞRI ATAKAN

Survivor Batuhan Karacakaya