Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 2021 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan oyuncu Cemal Hünal’ın hayatı merak ediliyor. Survivor 2021 Cemal Hünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi oldu? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Issız Adam filmi ile ünlü olan Cemal Hünal, birçok dizide ve filmde rol almıştır. İlk evliliğini Amerika Los Angeles’ta yapan Hünal, 28 yaşında eşinden boşandı ve 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Lale Cangal ile evlendi. Nişantaşı’nda bir İtalyan restoranı olan Cemal Hünal’ın, Sedef Adası’nda Port Sedef adıyla bir beach club tarzı işletmesi bulunmaktadır.

Aynı zamanda bir doğa tutkunu olan Cemal Hünal, atçılık ve atıcılık sporları ile de yakından ilgilenmektedir. 2013 yılında dünyaya gelen Doğan Atilla adında bir oğlu olan Hünal, Survivor 2021’e katılacağı açıklanan ilk isimlerden olmuştu. Oyuncu Cemal Hünal’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boyu ile Cemal Hünal yarışmadan elendi mi? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR 2021 CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Hünal’ın çocukluğu doğduğu bölge olan Maçka’da aile apartmanlarında geçti. Dedesi tarafından yaptırılan ve adı Cemal Hünal Apartmanı olan binada hayatının ilk yıllarını geçirdi. Babası eski bir sanayi olan Atilla Hünal, annesi ise Vicki Hünal’dır. Kerem adında bir erkek kardeşi olan Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi’nde 2 yıl okudu. Yaşadığı disiplin sorunlarının ardından ailesi onu 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School adlı okula gönderdi. Lise eğitiminin ardından İngiltere’nin Londra şehrinde tasarım eğitimi gördü. Ardından oyunculuk eğitimi için Amerika Los Angeles’a gitti. Los Angeles’ta bulunan önemli tiyatro ve sinema eğitimi veren okullarda eğitim gördü ve kısa filmlerde rol aldı. Üniversite hayatı boyunca çalışan Cemal Hünal, eğitimi devam ederken bulaşıkçılık, aşçılık ve barmenlik yaptı. Daha sonra Los Angeles’ta senaryo analistliği yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında Issız Adam filminde oynadı ve büyük beğeni kazandı. Ulak filminde de başrol oynayan Cemal Hünal, Asi dizisinde rol aldı. Devam eden yıllarda ise birçok sinema filmi ve dizide kamera karşısına geçti.

Survivor 2021 Batuhan Karacakaya kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, boyu kaç?

SURVİVOR 2021 CEMAL HÜNAL

SURVİVOR CEMAL HÜNAL NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal İstanbulludur. İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Maçka semtinde doğup büyüyen Cemal Hünal, İngiltere ve Amerika’da da yaşamıştır ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

SURVİVOR CEMAL HÜNAL KAÇ YAŞINDA?

1976 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal 45 yaşındadır. 1.79 cm boyunda olan oyuncu 76 kilodur. Ünlüler Takımı’nda yarışan Cemal Hünal, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanmaktadır.

SURVİVOR 2021 CEMAL HÜNAL

SURVİVOR CEMAL HÜNAL DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal henüz diskalifiye olmadı. Ciddi bir sakatlık yaşadığı bilinen Cemal Hünal’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği ve diskalifiye olup olmayacağı yeni bölümde belli olacak.

Survivor 2021 yarışmacıları isimleri

SURVİVOR 2021 CEMAL HÜNAL