Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Duygu Serap Salman’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor 2021 Duygu Serap Salman kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevabını araştırıyor. Çocukluğundan itibaren neredeyse yapmadığı spor kalmayan genç yarışmacı, altı yaşından beri sporla ilgileniyor ve savaşçı, başarmayı seven, çalışkan bir insan olduğunu söylüyor. Voleybol, futbol, hentbol, MMA kickboks ve crossfit sporları ile yakından ilgilenen yarışmacı, aktif olarak boks yapan başarılı bir sporcu profili ortaya koyuyor. Sosyal medya hesabından yaptığı dans paylaşımları ile de ilgi odağı olan Duygu Serap Salman, yokluktan, açlıktan, susuzluktan beslenen biri olarak Survivor 2021’e çok yakışacağını dile getiriyor. El becerilerine çok güvendiğini söyleyen yarışmacı, birçok branşta başarılı olmanın avantajı ile Survivor’da başarılı olacağına inanıyor. Genç yarışmacı, Survivor 2021’e katılmasının işinde daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağını düşünüyor. Duygu Serap Salman, yarışmayı kazanması halinde kazandığı ödülü 4, 13 ve 18 yaşlarındaki üç kardeşi için harcayacağını söylüyor.

Survivor 2021 Duygu Serap Salman kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Duygu Serap Salman 19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı’da dünyaya geldi. İstanbul’da yaşamını sürdüren Duygu, Yeni Levent Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Personel Trainerlik yapan yarışmacı, kendisini dayanıklı, çözüm odaklı ve heyecanlı olarak tarif ediyor. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı’nda yarışan Duygu Serap Salman, Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü yarıda bıraktığını dile getiriyor. Çevresindeki birçok kişinin ‘Survivor’a katılmalısın’ sözlerini dikkate alan yarışmacı, bunu etraflıca düşünüp daha sonra başvurduğunu kaydediyor. Fiziksel olarak hızlı ve kuvvetli olduğunu söyleyen Duygu Serap Salman, oyunlara da kolay adapte olacağını dile getiriyor.

Survivor İlayda Şeker kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

Survivor 2021 Duygu Serap Salman

Survivor 2021 Duygu Serap Salman nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Duygu Serap Salman aslen Ağrılıdır. Ağrı’da doğan ve İstanbul’da büyüyen Duygu Serap Salman, yaşamını da İstanbul’da sürdürmektedir. Survivor 2021’de açlıktan çekinmediğini ve bu durumda zorlanmayacağını söyleyen Survivor Duygu, genellikle sıcak havanın hakim olduğu Dominik’te soğuk havalardan çekindiğini kaydediyor.

Survivor 2021 Duygu Serap Salman kaç yaşında?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Duygu Serap Salman 24 yaşındadır. Hayatın her alanında kendisini iddialı gördüğünü söyleyen Duygu, bunu yapabilir misin sorusu sorulduğunda, bilmem ya da hayır demediğini, mutlaka denediğini söylüyor.

Survivor 2021 Duygu Serap Salman

Survivor 2021 Duygu Serap Salman boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Duygu Serap Selman’ın boyu 1.67 cm’dir. 61 kilo olan Duygu, geçtiğimiz yıllarda da yarışmaya başvurmuş ancak yaşadığı talihsiz kazalar nedeniyle bu hayalini ertelemek zorunda kalmıştır.

Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

Survivor 2021 Duygu Serap Salman mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Duygu Serap Salman’ın mesleği kişisel antrenörlüktür. Survivor Duygu Personel trainerlik işi yapıyor.

Survivor 2021 Duygu Serap Salman