TV8 ekranlarında yayınlanan ve çekimlerine Dominik’te devam edilen Survivor 2021’in dikkat çeken isimlerinden olan Emin Günenç’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor 2021 Emin Günenç aslen nereli, kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Survivor 2021’de Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan yarışmacı, yarışmanın kendisi için büyük bir dönüm noktası, büyük bir basamak olduğunu söyledi. Hayallerine yürüyerek değil koşarak gitmek istediğini kaydeden yarışmacı, bu yüzden Survivor’da başarılı olup döndükten sonra güzel bir geleceğin kendisini beklediğini bildiğini kaydetti.

Survivor 2021’de başarılı olacağına adı gibi emin olduğunu kaydeden yarışmacı, kendisini finale karakterinin götüreceğini, Türk halkının da kendisini seveceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi. 2019 yılında finale kaldığını, yedekler arasında yer aldığı, o yıl gitmenin kısmet olduğunu söyleyen yarışmacı, bu yıl 2019’a göre çok daha hazır, daha güçlü olduğunu, bu yıl daha fazla emek verdiğini daha çok çalıştığını ifade etti. Spor yapmayı sevdiğini söyleyen, sporun hem fiziki olarak hem de ruhen kendisine çok iyi geldiğini kaydeden Emin Günenç, hiçbir zaman evde oturarak ya da bir odada çalışarak gününü geçirmeyi düşünmediğini, monoton bir hayatı tercih etmediğini söyledi. Her zaman hareketli bir insan olduğunu, en büyük hedefi ve hayalinin ise oyuncu olmak olduğunu kaydeden yarışmacı, hedefine hızla ulaşabilmek için Survivor’da birinci olmak zorunda olduğunu dile getirdi.

Survivor 2021 Emin Günenç kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Emin Günenç 23 Temmuz 1994 İstanbul doğumludur. 8 yaşında futbola başlayan ve 18 yaşına devam eden Günenç, sakatlık yaşamasının ardından futbolu bırakmak zorunda kaldı. Marmara Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından oyunculuk eğitimleri aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadı. 6 yıldır fitness ve 1 yıldır crossfit sporları ile yakından ilgileniyor. Survivor 2021 kadrosuna dahil olan oyuncu, Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alıyor.

Survivor 2021 yarışmacıları isimleri

Survivor 2021 Emin Günenç

Survivor 2021 Emin Günenç aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç aslen Tekirdağ Şarköylüdür. Survivor’da isteyenin ve hırslı olan başarabileceğine inandığını söyleyen oyuncu, kondisyonuna ve zekasına çok güvendiğini kaydediyor.

Survivor 2021 Emin Günenç kaç yaşında?

1994 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç 27 yaşındadır. Kendisini bir Survivor olarak gören ve hazır olduğuna inanan yarışmacı, yarışlarda arkadaşlarının başarısız olmasının gerginlik yaratacağını, herkesin kendisi kadar yarış kazanması, çalışkan olması, hırs ve efor sarf etmesi gerektiğini ifade ediyor.

Survivor 2021 Emin Günenç

Survivor 2021 Emin Günenç boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç’in boyu 1.87 cm’dir. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri alan yarışmacı ayrıca Craft Atölyeden temel oyunculuk, diksiyon, şan eğitimi ve Hilal Saral’dan kamera önü oyunculuk dersleri almıştır.

Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, mesleği

Survivor 2021 Emin Günenç ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç oyunculuk işi yapıyor. Aslan burcu olan Emin Günenç, 2015 yılında Ezra dizisinde Tolga karakterini canlandırmış ve 2020 yılında Bir Annenin Günahı adlı dizide rol almıştır.

Survivor 2021 Emin Günenç