Survivor 2021’ye Gönüllüler Takımı’nda başlayan, Ünlüler Takımı’nda bir kadın yarışmacının eksik olması üzerine Ünlüler Takımı’na geçen İlayda Şeker’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor 2021 İlayda Şeker kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? sorularının cevapları araştırılıyor. Yarışmanın ilk günlerinde performansından dolayı eleştirilen ancak ünlüler takımına geçtikten sonra hem takımına dokunulmazlık kazandıran hem de girdiği mücadeleleri üst üste kazanan İlayda Şeker, herkesi şaşırtmayı başardı. Acun Ilıcalı da, İlayda Şeker’i daha çözemediğini, ilginç bir gelişim gösterdiğini kaydetti. İlayda Şeker’in performansı her geçen gün daha da artarken, yarışmanın hayatı da araştırılmaya devam ediyor. Yarışmaya katıldığı hafta yayınlanan tanıtım videosunda “İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum” sözü ile iddiasını ortaya koyan İlayda Şeker, bu sözünün altını doldurmayı başardı. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen İlayda Şeker’in merak edilenleri yanıt buldu.

Survivor 2021 İlayda Şeker kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker 12 Haziran 1994 tarihinde Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde dünyaya geldi. 18 yaşına kadar ailesi ile birlikte Ürgüp’te yaşadı. Sakarya Üniversitesi’nden mezun oldu. Okulun bitmesinin ardından İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına yerleşti. Survivor 2021’e Gönüllüler Takımı ile başlayan İlayda Şeker, Ünlüler Takımı kadrosuna geçti.

Survivor 2021 İlayda Şeker

Survivor 2021 İlayda Şeker nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker Nevşehir Ürgüplüdür. Ürgüp’te doğup büyüyen İlayda Şeker, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Survivor 2021 İlayda Şeker kaç yaşında?

1994 doğumlu Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı İlayda Şeker 27 yaşındadır. Yarışmaya katılmadan önce çalışmadığı bilinen İlayda Şeker, renkli bir kişiliği olduğunu, sporcu kimliği olmadan da bir şey başarabileceğine inandığını söyledi.

Survivor 2021 İlayda Şeker

Survivor 2021 İlayda Şeker boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker’in boyu 1.74 cm’dir. 61 kilo ve İkizler burcu olan İlayda Şeker hiçbir oyunun oynanmadan kazanılamayacağını ve kaybedilemeyeceğini, kendisinin Survivor’ı kaybetmeye değil kazanmaya geldiğini dile getirdi.