Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer’in hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor 2021 Melis Sezer kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? sorularının yanıtı araştırılıyor. Milli tenisçi olan Melis Sezer, yarışmaya katıldığı haftalarda sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, bugüne kadar milli sporcu olarak kortlarda birçok ilke imza attığını, sıranın Survivor’da olduğunu dile getirdi. Survivor 2021’de azmini, inancını ve cesaretini göstermek için Ünlüler Takımı’nda yarışacağını kaydeden Melis Sezer, kendisini yetiştiren ailesine, ona güvenen destekçilerine ve memleketi İzmir’e yakışır şekilde mücadele edeceğini kaydetti. Bugüne kadar kendisine gösterilen ve bundan sonra da gösterilecek destekler için herkese teşekkür eden Sezer, Survivor’da şampiyonluk için yarışacağını iddialı sözlerle dile getirdi.

Survivor 2021 Melis Sezer kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer 2 Haziran 1993 İzmir doğumludur. Milli sporcu ve Türk milli tenisçi olan Melis Sezer, Enka Spor Kulübü oyuncusudur. 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası’na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmasıyla tanınan Melis Sezer, Survivor Ünlüler Gönüllüler 2021 yarışmasında mücadelesini sürdürüyor.

Survivor 2021 Melis Sezer

Survivor 2021 Melis Sezer nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Melis Sezer, İzmir’den uzak kaldığı zamanlarda da İzmir özlemine dair paylaşımlarını sosyal medya hesabından yapmaktadır.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor 2021 Melis Sezer kaç yaşında?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer 28 yaşındadır. İkizler burcu olan Melis Sezer, yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Survivor 2021 Melis Sezer

Survivor 2021 Melis Sezer boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer’in boyu 1.68 cm’dir. Ünlüler Takımı’nda yarışan milli sporcu ve tenisçi Melis Sezer, hırsı ve azmi ile Survivor’ın en başarılı yarışmacıları arasında yer alıyor.

Survivor Ayşe Yüksel