Survivor yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu’nun hayatı araştırılıyor. Survivor 2021 Reşat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, mesleği ne? Sorularının yanıtları merak ediliyor. 2016 yılında sosyal medyada sıkça paylaşılan bir video ile Türkiye’nin gündemine oturan Reşat Hacıahmetoğlu, “Yirmağa gideyirum” sözleri ile fenomen oldu. Bu sözleri ile tanınan ve hakkında binlerce caps yapılan yarışmacı, Survivor’da toplam 6 elemeye girdiğini, her birinde ayrı heyecanlandığını söyledi. Bu yıl üçüncü başvurusunu yaptığını söyleyen yarışmacı, gelen telefonun ardından görüşmenin olduğu yere gittiğini, diğer yarışmacıları da orada gördüğünü söyledi. Bu şekilde 6 elemeye katıldığını ve hepsini geçtiğini söyleyen Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor’a gitmeyi çok istediği için heyecanının fazla olduğunu, Survivor 2021’e hak ederek geldiğini ifade etti. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı olan Reşat Hacıahmetoğlu’nun yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Survivor 2021 Reşat kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu 1990 Trabzon Of doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Of ilçesinde tamamladı. Lise eğitimi sırasında karate ve vücut geliştirme sporları ile yakından ilgilendi. 2014 yılında Ordu Üniversitesi’nden mezun oldu. 2016 yılında sosyal medya macerası başladı. Doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek sosyal medyada ilgi odağı olmayı başardı. Uzun süre özel bir şirkette çalışan Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor 2021’de serüvenine devam ediyor.

Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor 2021 Reşat nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu Trabzon Ofludur. Of ilçesinde doğup büyüyen Reşat, yaşamını Trabzon’da sürdürmektedir.

Batuhan Karacakaya

Survivor 2021 Reşat kaç yaşında?

1990 doğumlu Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu 31 yaşındadır.

Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor 2021 Reşat boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu’nun boyu 1.73 cm’dir. Reşat Hacıahmetoğlu İkizler burcudur.

Survivor Ayşe Yüksel

Survivor 2021 Reşat evli mi?

Survivor 2021 yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Reşat Hacıahmetoğlu evli değildir. Reşat Hacıahmetoğlu’nun özel hayatına dair detaylı bilgi bulunmuyor.

Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor 2021 Reşat mesleği ne?

Survivor 2021 yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu’nun mesleği sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya sayfasından birbirinden ilginç paylaşımlar yapmayı sürdüren yarışmacı renkli ve esprili kişiliği ile dikkat çekiyor.