TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yeni isimlerinden olan Sergen Bayar’ın hayatı merak ediliyor. Survivor 2021 Sergen Bayar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yarışmaya başlar başlamaz dikkat çeken Sergen Bayar, Acun Ilıcalı’dan da övgü almıştı. Sergen’in enteresan bir parkur hızı olduğunu söyleyen Ilıcalı, müthiş bir hıza sahip olduğunu ve bu hızı ile de Survivor tarihine geçtiğini dile getirmişti. Sosyal medyanın da diline düşen ve çok konuşulan Sergen Bayar, tam bir spor düşkünü olarak biliniyor.

Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan genç yarışmacı, Enkaspor’da lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bu spor dalını bırakmış. İyi derece yüzme bilen Sergen Bayar, Survivor 2021’de en çok yemek yemeyi özleyeceğini dile getiriyor. Küçüklüğünde içinde bulunduğu durumlardan dolayı çok özgüvensiz, içine kapanık ve hayalet gibi biri olduğunu söyleyen yarışmacı, Lise 2’de spora, kitap okumaya, kendini geliştirmeye başladığında çevresindekilerin ilgisinin değiştiğini söylüyor. Survivor 2021’de mücadele ederken geçmişindeki o hiçliğin verdiği hırsı ortaya çıkardığını kaydeden Sergen, hala içinde eksiklik, kendini ispatlama arzusu olduğunu dile getiriyor. Genç yarışmacı, Acun Ilıcalı’nın onun hareketlerini, kazanmalarını yorumlaması, seyirciyi heyecanlandırmasını çok istediğini kaydediyor ve seyircilerin onu zevkle izleyeceğini iddia ediyor.

Survivor 2021 Sergen Bayar kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Sergen Bayar 26 Eylül 1998 Balıkesir doğumludur. İstanbul’a taşınan ve İstinye Anadolu Lisesi’nden mezun olan Sergen Bayar, lise yıllarında spor yapmaya başladı ve yıllar içinde tenis, crossfit, kite surf, street workout, artistik jimnastik ve free running ile yakından ilgilendi. Modellik ve spor eğitmenliği yapan Sergen Bayar’ın sosyal medya paylaşımları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde yaptığı paylaşımlar yer buluyor. Survivor 2021 kadrosuna dahil olan Sergen Bayar, Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor 2021 Batuhan Karacakaya kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, boyu kaç?

Survivor 2021 Sergen Bayar

Survivor 2021 Sergen Bayar nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Sergen Bayar aslen Balıkesir Ayvalıklıdır. Ayvalık’ta dünyaya gelen Sergen, İstanbul’da yaşıyor ancak fırsat buldukça Ayvalık’a gitmeye devam ediyor.

Survivor 2021 Sergen Bayar kaç yaşında?

1998 doğumlu olan Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Sergen Bayar 23 yaşındadır.

Survivor 2021 Sergen Bayar

Survivor 2021 Sergen Bayar boyu kaç?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Sergen Bayar’ın boyu ve kilosu hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, babası kim, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Sergen Bayar mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Sergen Bayar’ın mesleği modellik ve spor eğitmenliğidir. Sergen Bayar spor eğitmenliği ve modellik işi yapıyor.

Survivor 2021 Sergen Bayar