TV8 kanalında yayınlanan ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 22 Mayıs Cuma fragmanı tanıtımı yayına girdi. Yarışmanın bir önceki bölümünde Anlat Bakalım oyununda Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı karşı karşıya geldi. Son karşılaşmada Barış Murat Yağcı ile Evrim Keklik ve Sercan Yıldırım ile Yunus Emre Özden eşleşti. Anlat Bakalım’ı 7-6 skorla Gönüllüler Takımı kazandı. Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’da bu akşam Dokunulmazlık Oyunu oynanacak ve daha sonra Ada Konseyi toplanacak. Acun Ilıcalı’dan bayram programı ile ilgili önemli açıklamalar gelecek.

SURVİVOR 84. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 84. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dokunulmazlık Oyunu’nda mavi takım ile kırmızı takım yarışacak. Sinirlerin gerileceği parkurda Yasin Obuz ile Sercan Yıldırım’ın arasında yaşanan gerginlik tanıtım fragmanına yansıdı. Yunus Emre Özden oyunla ilgili iddialı açıklamalar yaparken, Yasin Obuz da rakiplerini üçe düşüreceklerini ve böylece ortalığın daha çok karışacağını söyledi.

Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında, sahilde değil?

SURVİVOR 22 MAYIS CUMA FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor yarışmasının 22 Mayıs 2020 Cuma fragmanı yarışma severler ile buluştu. Ada Konseyi’nde Acun Ilıcalı’dan bayram programı açıklaması gelecek. Yarışmacıların büyük sevinci ile karşılık bulan bayram planının detaylarını bu akşam yarışma severler de öğrenecek. En son Mert Öcal’ın veda ettiği Survivor’ın yeni eleme adayları merakla bekleniyor.