Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 60. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekrana gelen Survivor 2020’de eleme gecesi heyecanı başlıyor. Ünlüler Takımı’ndan Sercan Yıldırım ile Mert Öcal’ın büyük bir tartışmaya gireceği, Berkan Karabulut’un Sercan’ı eleştireceği ve Sercan’ın aynı üslupla cevap vereceği heyecanlı bir bölüm Survivor izleyicisini bekliyor. En önemlisi de Survivor 2020’den bir isim adaya veda edecek. Bu isim Gizem Birdan mı, yoksa Yunus Emre Özden mi olacak? Sorusu bu akşam yanıt bulacak. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 28 Nisan Salı fragmanı yarışmanın sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Skandal bir kavga ile renklenecek ve sinirlerin daha da gerileceği bir oyuna sahne olacak 60. Bölüm akşam 20.00’den sonra ekranda olacak.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR 60. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 60. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Survivor’da önemli bir ödülün daha sahibini bulacağı yarışların ardından eleme konseyi toplanacak ve Dominik’e veda edecek isim belli olacak. Gizem ve Yunus Emre topun ağzında olacak. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yeni bir parkurda karşı karşıya gelecek.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

SURVİVOR 28 NİSAN SALI FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI

Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 28 Nisan Salı fragmanı yayınlandı. Berkan ile Sercan arasında tartışma yaşanmadan önce Sercan ile Mert arasındaki ipler gerilecek. Son haftalarda agresifleşen Sercan’ın Mert’e karşı sert ifadeler kullanmasına, Mert’ten de aynı üslupla cevap gelecek. Gönüllüler Takımı’nda son zamanlarda yüzler gülmeye başlamıştı. Bu durumun devam edip etmeyeceği Salı akşamı ortaya çıkacak.