TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özetinde Dokunulmazlık Oyununa dair kareler ekrana geldi. Survivor’un son yayınlanan erzak oyununu Ünlüler Takımı kazanmış, Gönüllüler Takımı’nda ise Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik gözyaşlarına boğulmuştu. Nisa yine artık yarışamadığını söyleyerek ayrılmak istediğini söylemişti. Survivor’un 64. Bölümünde Acun Ilıcalı Nisa’ya söz verecek ve Nisa içinden geçenleri anlatacak. Survivor 64. Bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dokunulmazlık Oyununda parkurda büyük bir mücadelede karşı karşıya gelecek iki takım tüm güçleri ile oyundan galip çıkmaya çalışacak.

Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer kimdir, sevgilisi kim? Survivor Panorama yorumcuları kim?

SURVİVOR 64. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 64. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’un son bölümünde Dokunulmazlık Oyununda karşılaşacak iki takımda sinirler gerilecek. Mert Öcal, Nisa Bölükbaşı’nı hedef alırken, yarışların ardından toplanan konseyde Yunus Emre Özden de bir yarışmacıyı hedef alarak önemli açıklamalar yapacak.

Survivor Panorama Damla Can kimdir? Damla Can’ın boyu kaç, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim, burcu ne, nereli?

SURVİVOR 2 MAYIS 2020 CUMARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Survivor 2 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı yarışma severler ile buluştu. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Yarışması’nda mavi takım son haftalarda önemli bir yükselişe geçmişti. Ancak programın son bölümünde erzak oyununu kırmızı takım kazandı. Survivor’un son bölümünde ise dokunulmazlık için mücadele edilecek.