Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 66. Bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununun son yarışında Yasin Obuz ile Ersin Korkut karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yasin Obuz kazandı ve Gönüllüler Takımı 10'a 5 skorla Ünlüler Takımını mağlup etti. Büyük sevinç yaşayan Gönüllüler Takımı dokunulmazlığı kazandı. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı büyük heyecan yarattı. Yarışların ardından konsey düzenlendi ve Ünlüler Takımı potaya göndermek için bir aday belirledi. Oyların atılmasının ardından Acun Ilıcalı oyları izleyiciler ile paylaştı. En çok oy Mert Öcal’a çıktı ve Mert potaya gitti. Açıklama yapan Mert Öcal isminin çıkmasının bir taktik olduğunu, en güçlü yarışmacılarından biri olduğu için kendisinin yazıldığını söyledi. Acun Ilıcalı ise Survivor’ı iliklerine kadar hissettiği bir bölüm yaşadığını dile getirdi. Hamlelerin ve stratejilerin önemine değinen Acun Ilıcalı, her şeyin Salı günü ortaya çıkacağını söyledi.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, boyu, kaç yaşında? Mert evli mi, sevgilisi kim, hangi dizilerde oynadı?

SURVİVOR 66. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 66. Bölüm fragmanı yarışma severler ile buluştu. Survivor’ın 66. Bölümünde ödül oyunu oynanacak. Kazanan jet-ski’ye binecek ve ödül evine gidecek. Ödül evinde ise konsept bir parti olarak seksenler partisi yapılacak.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

SURVİVOR 4 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI

Survivor 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı yayına girdi. Acun Ilıcalı’nın eline menü alarak yarışmacılardan sipariş alacağı yeni bölümde tüm yarışmacılara menü verilecek ve siparişleri alınacak. Ödülü kazanan takımın yarışmacıları sipariş verdiği yemeği yiyecek. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı’nı kıyasıya bir mücadele bekliyor.