Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması büyük bir heyecan ve mücadele ile sürüyor. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 67. Bölüm fragmanı TV8 kanalının sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde ödül oyununu Gönüllüler Takımı kazandı ve seçtikleri menüyü yediler. 80’ler partisine de katılan mavi takımda yüzler güldü. Mavi takımdan Berkan Karabulut bu ödülü hak ettiklerini söyledi. 80’ler partisinde tüm streslerini atan Gönüllüler Takımı yeni parkurlar için enerji depoladı. Evrim Keklik ise kendileri için unutulmaz bir anı olduğunu kaydetti. Survivor’un 67. Bölümde İletişim Oyunu oynanacak. Yine sinirlerin gerileceği bir mücadelede Yunus Emre Özden’in açıklamaları gündem olacak.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

SURVİVOR 67. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 67. Bölüm fragmanı paylaşıldı. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programında yeni bölüm heyecanı yaşanacak. Yeni bölümde iletişim ödülü olacak ve kazanan takım Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından canlı yayın yapacak. Yarışmacılar, izleyicilerden gelen soruları da cevaplama şansı bulacak.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, boyu, kaç yaşında? Survivor Mert evli mi, sevgilisi kim, hangi dizilerde oynadı?

SURVİVOR 5 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 2020’nin 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı yarışma severler için paylaşıldı. Survivor’ın 5 Mayıs yarışmasında futbol maçı ekranlara gelecek. Tartışmaların bitmeyeceği bir mücadelede kazanan takımın hangisi olacağı merak konusu oldu. Yarışların ardından ise eleme konseyi olacak ve adadan bir isim veda edecek.