Dominik’te çekimleri devam eden Survivor 2020’de iletişim oyunu oynanmış ve mücadeleyi Ünlüler Takımı kazanmıştı. Kıran kırana geçen futbol maçını kazanan Ünlüler Takımı, iletişim ödülünü bugün öğlen saatlerinde kullanacak ve Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından canlı yayına katılacak. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 68. Bölüm fragmanı TV8 tarafından paylaşıldı. Survivor’ın önceki bölümünde eleme heyecanı yaşanmıştı. Potaya Gönüllüler Takımı’ndan Berkan Karabulut’un ardından Yasin Obuz ve Cemal Can Canseven girmiş, Ünlüler Takımı’ndan ise Yunus Emre Özden, Elif Yıldırım Gören ve Aşkım Burçe Tunay eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı, 6 isim arasından en az oyu alan ismin ve Survivor’a veda ismin Aşkım Burçe Tunay olduğunu açıkladı ve Aşkım Burçe arkadaşları ile vedalaşarak adaya veda etti. Survivor’un yeni fragman ve oyun detayları ise ortaya çıktı.

Survivor Aşkım yaş, boyu ve kilosu, elendi mi, sevgilisi kim, mesleği nedir, burcu ne? Aşkım Burçe Tunay kimdir?

SURVİVOR 68. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 68. Bölüm fragmanı TV8 ekranlarından paylaşıldı. Fragman’da Aycan Yanaç’ın Mert Öcal’a çok kızgın olduğu görüntüler ekrana geldi. Artık yalnız hareket edeceğini söyleyen Aycan Yanaç, Mert’in strateji yaptığını ve bunun ellerinde patladığını söyleyerel tepkisini dile getirdi.

Survivor Aycan Yanaç kim, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne?

SURVİVOR 6 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINDA

Survivor 2020’nin 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı yayına girdi. Survivor’da takım oyunu oynanacak ve kazanan takımın yarışmacılarının annelerine tek taş yüzük hediye edilecek. Eğlenceli görüntülerin ekrana geleceği yeni bölüm 6 Mayıs akşamı saat 20.00’de başlayacak.