Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 70. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2020’nin yayınlanan son bölümünde önce Anlat Bakalım oyunu oynanmış, daha sonra ise günlerdir beklenen karşılaşma gerçekleşmiş ve voleybol maçında kozlar paylaşılmıştı. Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı’na karşı Acun Ilıcalı ve İrem Kanan kum sahada kıran kırana bir maçta karşı karşıya geldi. Zaman zaman Acun ve İrem’in yorulduğu maçta yarışmacılar da ikiye bölündü ve bazı yarışmacılar Evrim ve Nisa’yı desteklerken, bazı yarışmacılar da Acun Medya ekibini tezahüratlarla destekledi. Mücadeleyi Acun Medya ekibi kazandı ve Evrim ile Nisa kaybetti. Acun Ilıcalı maç sonrası yaptığı açıklamada; yine kazandıklarını, bazı seyircilerin buna kızdığını ancak kazanmaya devam ettiklerini söyledi. Survivor 2020’nin 70. Bölümünde önemli bir mücadele izleyiciler ile buluşacak.

SURVİVOR 70. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 70. Bölüm fragmanı TV8 ekranlarından paylaşıma sunuldu. Fragmanda konuşan Yasin Obuz, üst üste galibiyetler kazandıklarını söylerken, Sercan Yıldırım ise Gönüllüler Takımı’nın havasını söndüreceklerini iddia etti.

Survivor Sercan kimdir, boyu kaç, nereli, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, Nisa ile sevgili mi?

SURVİVOR 8 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI YAYINDA

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı Survivor tutkunlarının beğenisine sunuldu. Son bölümde yine kavgalar yaşanacak. Mert Öcal ile Elif Yıldırım Gören arasındaki gerginlik tartışmaya dönecek. Ardahan ile Sercan da kısa süreli bir tartışma yaşayacak. Survivor’ın 8 Mayıs bölümünde yarışma severleri kıyasıya bir mücadele bekliyor.

Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Mert Öcal kim?

Survivor yeni bölüm fragmanı