Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 71. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yasin Obuz’un çıldırdığı görüntüler, Elif ve Mert’in devam eden gerginliği, Ersin’in rest çekmesi ve ada konseyi fragmana yansıyan görüntülerden oldu. Survivor 2020’nin yayınlanan son bölümünde ödül oyunu oynandı. Evrim Keklik ve Aycan Yanaç’ın karşı karşıya geldi son maşta oyunu Aycan kazanacakken son anda Evrim’in atağı geldi ve Evrim topu atarak ödül oyununu mavi takıma kazandırdı. Mavi takım büyük sevinç yaşarken, Gönüllüler Takımı orman evi, yemek ve pasta ile kişisel temizlik ödülünü, verdikleri mücadele ile hak ederek kazandı. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 9 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ise yarışma severlere büyük şok yaşattı. Survivor’ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı’nın sözleri adaya damga vuracak.

Survivor Mert kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim?

SURVİVOR 71. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 71. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Dominik’te dokunulmazlık oyunu oynanacak. Elif Yıldırım Gören ve Mert Öcal arasındaki gerginlik daha da tırmanırken, Elif, Mert eleştirisini sürdürecek. Mert ise yine üst perdeden karşılık verecek. Parkurda ise Yasin Obuz’un çıldırdığı görüntüler fragmana yansıdı.

Survivor Yasin Obuz kim, kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu kaç?

SURVİVOR 9 MAYIS 2020 CUMARTESİ FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 2020’nin 9 Mayıs Cumartesi fragmanı yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Survivor’da bu akşam ada konseyi toplanacak. Yarışların ardından toplanılan ada konseyinde bir kişi potaya gidecek. Fragmanda Evrim Keklik’in Yasin Obuz’a kızdığı görüntüler yer aldı.

Survivor yeni bölüm fragmanı