Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 72. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Acun Ilıcalı’nın verdiği haberin ne olduğu merak konusu oldu. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde kıran kırana bir mücadele ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Daha sonra Ada Konseyi toplandı ve Gönüllüler Takımı’ndan bir ismin potaya gitmesi için oylar kullanıldı. Oylamada Cemal Can Canseven, kendisi istediği için Yasin Obuz’u yazdı ve tavrından dolayı da eleştirdi. Yasin ise Cemal Can’ı yazdı. Sadık Ardahan Uzkanbaş oylamada Berkan Karabulut’u, Berkan ise Ardahan’ı yazdı. Daha sonra Acun Ilıcalı en çok oy çıkan ismin gitme adayı olacağını söyleyerek oyları saydı. Berkan Karabulut’u 3 oy çıktı ve Survivor 2020’de bu hafta potaya giden ilk isim Berkan oldu.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

SURVİVOR 72. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 72. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyununu oynanacak ve daha sonra Ada Konseyi yeniden toplanacak. Gönüllüler Takımı’ndaki gerginlik yepyeni bir boyut kazanacak. Tüm içindekileri döken Evrim Keklik’ten yeni açıklamalar gelecek. Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut Evrim’e yüklenirken, Evrim her iki isim hakkında da ağır sözler söyleyecek.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

SURVİVOR 10 MAYIS 2020 PAZAR FRAGMANI YAYINDA

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 10 Mayıs 2020 Pazar fragmanı yayınlandı. Fragmanın son sahneleri çok konuşulacak. Survivor’da Acun Ilıcalı’nın vereceği haberin ne olacağı bu akşam ortaya çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Ersin Korkut’un köpeği Mess’in ölüm haberinin Ersin’e söylenip söylenmemesi konusunda bir kararsızlık vardı. Acun Ilıcalı’nın Ersin’e Mess’in ölüm haberini verip vermeyeceği Ada Konseyi’nde ortaya çıkacak.

survivor yeni bölüm fragmanı