Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor ve TV8 ekranlarından her gün yarışma severler için yayınlanıyor. Dominik’te çekimleri devam eden Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 74. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde önemli bir ödül oyununda kırmızı ve mavi takım karşı karşıya gelmiş ve 9-9 beraberliğin ardından Ünlüler Takımı’ndan Sercan Yıldırım ve Elif Yıldırım Gören ile Gönüllüler Takımı’ndan Berkan Karabulut ve Nisa Bölükbaşı bayrak yarışı yapmıştı. Sercan – Elif ve Berkan – Nisa karşılaşmasının galibi Gönüllüler Takımı oldu ve mavi takımda büyük sevinç yaşandı. Sirk şovuna ve 70’ler partisine katılan Gönüllüler Takımı, yeni mücadeleler için moral depoladı. Survivor’un yeni bölüm tanıtımında önemli gelişmeler var. Adaya beklenmeyen bir ismin veda ettiğini Acun Ilıcalı açıklayacak. Mert Öcal ve Ersin Korkut arasındaki gerilim daha da tırmanacak.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu kaç, dizileri, ne iş yapıyor? Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

SURVİVOR 74. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 74. Bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Fragmanda Mert’in kendisi için yeni bir baraka yaptığı görülüyor. Başka bir boyuta geçtiğini açıklayan Mert Öcal, Ersin Korkut ile atışmayı sürdürüyor ve oyunda da agresifleşiyor. Ersin Korkut ise olanlardan dolayı Mert’i suçlamayı sürdürüyor.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

SURVİVOR 12 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINDA

Survivor’ın 12 Mayıs 2020 Salı fragmanı yayınlandı. Adada iletişim ödülü için basketbol oynanacak. Daha sonra ise ada konseyi toplanacak ve bir isim Survivor’dan elenecek. Acun Ilıcalı, bu sezon en beklenmedik ve en üzüldüğü vedanın olduğunu söyledi.

Mert Öcal - Survivor 2020

SURVİVOR’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Survivor’ın yayınlanan son bölümünde ödül oyununu Gönüllüler Takımı kazandı ve 70’ler partisi ödülünü kazandı. Yarışların ardından toplanan her iki ekip günü değerlendirdi. Gönüllüler Takımı’ndan Barış Murat Yağcı ve Berkan Karabulut günün en iyileri olarak yorum yaptılar ve birbirlerinin açıklarını kapattıklarını söylediler. Ünlüler Takımı’ndan Sercan ve Elif ise kaybettikleri için çok üzgün olduklarını dile getirdi. Ödülü kazanan mavi takım malikaneye giderek yemeklerini yedi, sirk şovuna ve 70’ler partisine katıldı.