Türkiye’nin en çok izlenen ve hakkında konuşulan yarışma programı olan Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı olan Survivor 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde İletişim Ödülü’nü Gönüllüler Takımı kazandı. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından bugün 17.00’de canlı yayına katılarak izleyicilerin sorularını cevaplayacaklar. Survivor’ın son bölümünde konsey toplandı ve Acun Ilıcalı açılış konuşmasında tavla görevinin oylandığını hatırlattı. Daha sonra basket maçı hakkında açıklama yaptı ve Cemal Can Canseven’in de oynayacağını söyledi. Acun Medya’ya karşı yarışmacılar bir takım çıkaracak. Survivor 13 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı ise TV8 ekranlarından yayınlandı ve yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Survivor’ın bir önceki bölümünde Acun Ilıcalı acı haberi verdi ve Ersin Korkut’un sakatlanmasından dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Ersin’in veda edeceğinden dolayı başka bir ismin elenmesine gerek olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Ersin’le yarın önemli bir görüşme yapacaklarını söyledi. Acun Ilıcalı’nın Ersin’e köpeği hakkındaki gerçeği söylemesi bekleniyor.

SURVİVOR 75. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’ın 75. Bölümünde Takım Oyunu oynanacak. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yepyeni bir oyunda büyük bir mücadele verecek ve karşı karşıya gelecekler. Adada yine gerilim tırmanırken, Mert Öcal’ın Yasin Obuz’a söyleyecekleri çok konuşulacak.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli? Ersin Korkut’un köpeği Mess'e ne oldu?

SURVİVOR 13 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINDA

Survivor 2020’nin 13 Mayıs Çarşamba fragmanı izleyiciler ile buluştu. Fragmanda Ersin Korkut’un adaya veda ettiği görüntüler ekrana geldi. Ünlüler Takımı ise duygusal anlar yaşadı. Ersin Korkut ile son günlerde sorun yaşayan Mert Öcal’ın ise tepkisiz kaldığı görüntüler fragmanda yer aldı.

Survivor 2020

SURVİVOR KONSEY’DE NELER OLDU?

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, kötü bir haber vereceğini söyledi ve Ersin Korkut’u işaret etti. Acun Ilıcalı, Ersin’in olağanüstü bir performansla yarıştığını, bu performansı hiç beklemediğini, defalarca şaşırdığını, Ersin’in parkurlarda olağanüstü başarı sergilediğini ve takımın da abisi olduğunu söyledi. Bu gelişmeyi açıklamak zorunda olduklarını söyleyen Acun Ilıcalı, Ersin’in bacağında bir sakatlık olduğunu, Ersin’e emar çekildiğini, emar sonuçlarını İstanbul’a gönderdiklerini ve beklemedikleri bir sonuç geldiğini söyledi. Survivor doktorunun ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, yapılan kontroller sonucunda bir karar verildiğini ve Ersin Korkut’un Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi.

Ersin Korkut’un köpeği Mess nasıl öldü?

KONSEY’DE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Günün bu şok edici gelişmesini duyan Ersin Korkut’un çok üzüldüğü görüldü. Diğer yarışmacılar da duygusal anlar yaşarken, Acun Ilıcalı, 3 aylık emeğin sonucunda çok sevdiği ve kendisini hayran bırakan bir yarışmacının veda etmek zorunda olduğunu dile getirdi. Acun Ilıcalı bu sezon Survivor’da en beklenmedik veda olduğunu, en üzüldüğü vedanın bu olduğunu söyledi. Duygularını açıklamakta zorlandığını söyleyen Acun Ilıcalı, Ersin Korkut için Survivor’ın böyle bitmemesi gerektiğini söyledi.

ERSİN KORKUT’DAN YILMAZ ERDOĞAN’A GÖNDERME

Ersin Korkut ise üzüldüğü noktanın bundan sonra ekibine yardımcı olamamak olduğunu söyledi ve Yılmaz Erdoğan’dan şampiyon olamadan döneceği için özür dilediğini söyledi. Takım arkadaşlarından da özür dileyen Ersin Korkut, Survivor hikayesinin burada bittiğini söyledi. 90 günü çok güzel geçirdiğini söyleyen Ersin Korkut maceranın sona erdiğini söyledi. Köpeğinin öldüğünden de henüz haberi olmayan Ersin Korkut, köpeği Mess’in kendisini gördüğünde ne tepki vereceğini çok merak ettiğini söyledi.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, dizileri

ÜNLÜLER TAKIMI YORUMLADI

Daha sonra konuşan Acun Ilıcalı sürpriz bir ayrılık olduğunu, Ersin’in Survivor 2020’de çok iyi gittiğini söyledi. Ünlüler Takımı’ndan Elif Yıldırım Gören, bugün çok fazla üzüldüğünü, içinde bulunduğu mücadelede kendilerini koruyan, kollayan ve destek veren bir abileri olduğunu, gittiği için çok zorlanacağını söyledi. Aycan Yanaç ise Ersin Korkut’un her konuda kendilerine destek olduğunu, sağlığın her şeyden önemli olduğunu, bir an önce iyileşmesini dilediğini kaydetti. Sercan Yıldırım da 3 ayı dolu dolu geçirdiklerini ve bir sürü anı biriktirdiklerini söyledi. Gönüllüler Takımı’ndan Ardahan’da Ersin ile vedalaşmak istediklerini söyledi ve Acun Ilıcalı bu vedanın da gerçekleşeceğini söyledi.