TV8 ekranlarında yayınlanan ve Dominik’te çekimleri süren Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 76. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Ersin Korkut’un adaya veda edişi ve yaşanan duygusal anlar ekrana damga vurdu. Ersin’in takım arkadaşları üzüntülerini dile getirdi ve sakatlanarak yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Ersin’i uğurladı. Daha sonra ise ödül oyununda Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ünlüler Takımı kazandı ve Orman Evi ödülü ile pizza ödülünü aldılar. Ardından sembol ödülünde erkekler ve kızlar ayrı ayrı yarıştı. Erkeklerin mücadelesini Yasin Obuz kazandı. Kadınların mücadelesini ise Evrim Keklik kazandı. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 14 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı yayınlandı. Survivor’da büyük maç ekranlara gelecek. Acun Medya’ya karşı Survivor 2020 takımı sahaya çıkacak.

SURVİVOR 76. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 76. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Survivor’ın yeni bölümünde Gönüllüler Takımı’nda işler karışıyor. Evrim ve Barış arasında gerginlik yaşanıyor. Barış, takımdaki insanlarla tartışmak istemediğini söyledi. Evrim ise adayı yakacağını dile getirdi.

Survivor Evrim nereli, kaç yaşında, evli mi? Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

survivor yeni bölüm fragmanı

SURVİVOR 14 MAYIS 2020 PERŞEMBE FRAGMANI YAYINDA

Survivor’ın son bölüm fragmanı olan Survivor 14 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı TV8’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Survivor’da Ödül Oyunu oynanacak. Acun Medya ekibine karşı Barış, Yasin, Berkan ve Ardahan sahaya çıkacak. Basketbol maçında ortalık karışacak ve Acun Ilıcalı her şeye itiraz edilmesinden dolayı isyan edecek.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm, hangi burç, hayatı ve dizileri