Türkiye’nin en çok izlenen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor’da heyecan sürüyor. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 77. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler Takımı Anlat Bakalım oyunu oynadı. Daha sonra ise Acun Medya’ya karşı Survivor 2020 takımı basketbol maçında karşı karşıya geldi. Acun Medya takımı Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan ve Doğu’dan oluşurken, Survivor 2020 takımı Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Yasin Obuz ve Sadık Ardahan Uzkanbaş isimlerinden oluştu. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda maçın berabere 19-19’a bitmesine karar verildi. Her iki takımda müthiş bir seyir zevkini yarışma severlere sundu. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 15 Mayıs 2020 Cuma fragmanı izleyiciler ile buluştu. Survivor’da büyük ödül oyunu oynanacak ve kıyasıya bir mücadele TV8 ekranlarında olacak.

SURVİVOR 77. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 77. Bölüm fragmanı yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Dominik’te ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler Takımı mücadele edecek. Ayrıca son bölümde Gönüllüler Takımı’nın katıldığı canlı yayın görüntüleri de ekrana gelecek.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR 15 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yeni bölüm fragmanı olan Survivor 15 Mayıs 2020 Cuma fragmanı yayınlandı. Fragmanda Evrim Keklik’in takım arkadaşlarına isyanı kameralara yansıyor. Evrim, takımında negatiflik ve ağır olunmasını istemediğini söylüyor. Barış ise takımının ciddiyetsiz olduğunu söylüyor. Mavi takımda işlerin daha da karışacağının sinyalleri fragmanda yer alıyor.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut sevgilisi kim, mesleği ne?