TV8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 78. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde büyük bir mücadelede iki takım karşı karşıya geldi ve oyunu Ünlüler Takımı kazandı. Oyunlarda dörtte dört yapan Sercan Yıldırım büyük sevinç yaşadı. Aycan Yanaç ve Sercan galibiyetin ardından birlikte oynadılar. Gönüllüler Takımı’nda ise sinirler gerildi. Survivor 16 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı olan Survivor son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’ın 78. Bölümünde Dokunulmazlık Oyunu oynanacak ve kırmızı takım ile mavi takım yeni bir yarışta kozlarını paylaşacak. Survivor fragman detayları ortaya çıktı.

SURVİVOR 78. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 78. Bölüm fragmanı yarışma severler ile paylaşıldı. Survivor’da her iki tarafta gardını alacak. İki takım yarışmacıları da adada ortamın gerileceği hakkında tahminlerde bulunuyor. Dominik’te bugün Dokunulmazlık Oyununda mücadele edilecek.

Survivor 2020 neden deniz kenarında sahilde değil?

SURVİVOR 16 MAYIS 2020 CUMARTESİ FRAGMANI

Survivor’ın yeni bölüm fragmanı olan Survivor 16 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı TV8’in sosyal mecralarından paylaşıldı. Yeni bölüme Mert Öcal ile Yasin Öcal’ın tartışması yarışmaya damga vuracak. Oyunların ardından ise Ada Konseyi toplanacak ve 1 isim potaya girecek.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?