TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2020 büyük bir heyecanla devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği yarışmada final tarihi gittikçe yaklaşıyor. Survivor 2020’nin 80. Bölüm fragmanı olan Survivor yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Dokunulmazlık Oyunu oynandı ve yarışı Ünlüler Takımı kazandı. Daha sonra Ada Konseyi toplandı Gönüllüler Takımı’ndan bir ismin potaya gitmesi için oylar verildi. Survivor 2020’nin 18 Mayıs Pazartesi fragmanı olan Survivor son bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı’dan önemli açıklamalar geldi. Ilıcalı, “Survivor’da kampların birleşmesi bu hafta olacak” dedi. Bu haftaki elemenin ardından iki takım birleşecek. Acun Ilıcalı daha sonra yeni bir açıklama daha yaptı ve “1 takım 3 yarışmacıya düşünce yeni bir dönem başlayacak, bunun detaylarını Salı günü açıklayacağım ve çeyrek finalde yarışlar bireysel olacak” dedi. Daha sonra ise oylar verildi. Yasin Obuz oyunu Cemal Can’a verdi. Barış Murat Yağcı ve Evrim Keklik oyunu Yasin Obuz’a verdi ve Evrim Yasin’in ayağına ayak bağı olduğunu söyledi. Ardahan oyunu Berkan’a verdi. Daha sonra Acun Ilıcalı oyları saydı ve Yasin Obuz’a 4 oy çıktığını görerek diğer oyları saymaya gerek olmadığını söyledi ve Yasin Obuz eleme adayı oldu.

SURVİVOR 80. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 80. Bölüm fragmanı TV8 tarafından paylaşıldı. Survivor’ın yeni bölümünde Ödül Oyunu oynanacak ve Gönüllüler Takımı ile Ünlüler Takımı parkurda karşı karşıya gelecek. Kazanan takım yemeğin ardından havuz partisine katılacak. Ayrıca helikopterler ile ödülüne gidecek.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında oynanıyor?

SURVİVOR 18 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI

Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 18 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı yarışma severler ile buluştu. Fragmanda ortaya çıkan görüntülere göre Berkan ile Mert ve Aycan büyük bir tartışma yaşayacak. Birbirlerine bağıran yarışmacılar adada tansiyonu yükseltecek. Eleme adayı olan Yasin takım arkadaşlarını eleştirirken, Evrim fragmana yansıyan görüntülerde herkesin yaşattığını yaşayacağını söyledi.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?