Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 81. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı büyük ödül için karşı karşıya gelmiş ve yarışmayı Ünlüler Takımı kazanarak ödülün ve adrenalin yüklü eğlencenin tadını çıkarmıştı. Survivor’ın son bölüm fragmanı olan Survivor 19 Mayıs 2020 Salı fragmanı TV8’in sosyal medya mecraları tarafından paylaşıldı ve yarışma severler ile buluştu. Yeni bölümde sürpriz bir isim adaya veda edecek.

SURVİVOR 81. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 81. Bölüm fragmanı yayınlandı. İki takım yeni bölümde voleybol maçında karşı karşıya gelecek. Maçın ardından ise Ada Konseyi toplanacak ve iki takımın SMS birincileri birer aday daha söyleyecekler. Daha sonra ise Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıklayacak. Evrim Keklik’in verdiği tepkiye bakılırsa bu isim beklenmedik bir yarışmacı olacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında oynanıyor?

SURVİVOR 19 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor son bölüm tanıtımı olan Survivor 19 Mayıs 2020 Salı fragmanı ekranlara geldi. Fragmana Yasin Obuz’ın isyanı damga vurdu. Berkan Karabulut ve Barış Murat Yağcı’yı hedef alan Yasin, Barış’a “Ya sen ya ben gideceğiz” diyerek rest çekti.

Survivor Yasin aslen nereli, yaş kaç, evli mi, burcu ne? Survivor Yasin Obuz kimdir?