Survivor 2020’nin 82. Bölüm fragmanı olan Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’da eleme akşamı için yarışmacılar konseyde toplandı. Aycan Yanaç, Mert Öcal ve Yasin Obuz eleme adayı olmuştu. Bu 3 isme Sercan Yıldırım ve Cemal Can Canseven isimleri de eklendi. Daha sonra Acun Ilıcalı bu sezonun en güçlü eleme adayı grubu olduğunu söyledi. Survivor 2020’ye veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı bu ismin Mert Öcal olduğunu söyledi. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 20 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı seyirciler ile buluştu. Survivor’dan elenen Mert Öcal, “şaşırmadım dersem yalan olur” dedi. SMS’te üst sıralara çıkanların da elenebileceğini söyleyen Mert Öcal, Survivor’da herkesin bir süresi olduğunu, kendi süresinin burada dolduğunu dile getirdi. Kendisi için erken bir gidiş olduğunu söyleyen Mert Öcal, elendiği için daha fazla bir şey söylemek istemediğini söyledi ve adaya veda etti.

SURVİVOR 82. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 82. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Erzak Ödülü için Ünlüler ve Gönüllüler Takımı yeni bir oyunda yarışacaklar. Ayrıca yeni bölümde adaların birleştiği ve gönüllüler ekibinin ünlülerin adasına gittiği görülüyor. Ada birleşmesi de yeni bölüme damga vuracak.

Adanın sessiz ismi Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış kimdir, ne iş yapıyor?

SURVİVOR 20 MAYIS FRAGMANI 2020 YAYINA GİRDİ

Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 20 Mayıs Çarşamba fragmanı yayınlandı. Fragmanda Aycan Yanaç’ın Mert’in gidişine sevindiği görüldü. Aycan, takımda artık gereksiz tartışmaların olmayacağını söyledi. Berkan Karabulut’dan da iddialı açıklamalar geldi.

SURVİVOR’DA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Survivor 2020'nin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor 2020’nin yeni bir eleme gecesinde yarışmacılar bir araya geldi. Ünlüler Takımı’ndan Aycan Yanaç ve Mert Öcal eleme adayıydı. Gönüllüler Takımı’ndan ise Yasin Obuz eleme adayı olmuştu. 2 takımın SMS birincilerinin birer aday daha söyleyeceğini dile getiren Acun Ilıcalı, aday olan Aycan Yanaç’a söz verdi. Aycan, “Hakkımda hayırlısı olsun, burada olmaktan çok mutluyum, umarım kalırım” dedi. Mert Öcal ise “Daha önce de aday olmuştum, hem stratejik olarak hem de arkadaşlarım aday göstermişti. Sonucu merakla bekliyorum” dedi.

Tescilli yakışıklı Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

YASİN OBUZ’DAN İDDİALI ÇIKIŞ

Yasin Obuz, düşüşünden faydalananların kendisini pusuya düşürdüğünü ancak kurtların puslu havayı sevdiğini söyledi. Yarışmada sevmediği insanların olduğunu söyleyen Yasin Obuz, yarışmayı kuralına göre oynadığını, elenmesi durumunda sadece sevdiği arkadaşlarına sarılıp gideceğini söyledi. Daha sonra Barış Murat Yağcı söz aldı ve SMS birincisi olacak kişinin kendi adını söylemesini istedi. Yasin Obuz ile kendisini halkın oylamasını isteyen Barış Murat Yağcı, bu konuda rahat olduğunu söyledi.

SMS BİRİNCİLERİ SERCAN’I VE CEMAL CAN’I ADAY GÖSTERDİ

Acun Ilıcalı daha sonra SMS oylamasında birinci olan isimleri açıkladı. Ünlüler Takımı’nın SMS birincisi Elif Yıldırım Gören oldu. Kendisini destekleyenlere kucak dolusu sevgilerini ileten ve teşekkür eden Elif Yıldırım Gören, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Gönüllüler Takımı’nda en çok oyu alan ve SMS birincisi olan isim ise Barış Murat Yağcı oldu. Çok duygulandığı ekranlara yansıyan Barış Murat Yağcı, seyircilere teşekkür etti ve Survivor’a herkesin iz bırakmak için geldiğini ve buna göre mücadele ettiğini söyledi. Ailesini çok özlediğini söyleyen Barış, kendisini destekleyenlere minnettar olduğunu dile getirdi. Daha sonra SMS birincileri birer aday gösterdi.

Sempatik yarışmacı Survivor Cemal Can’ın boyu kaç? Survivor Cemal Can kimdir?

SERCAN VE CEMAL CAN ADAY GÖSTERİLDİ

Ünlüler Takımı’ndan Elif Yıldırım Gören eleme adayı olarak Sercan Yıldırım’ı gösterdi ve Sercan’ın güçlü bir aday olduğunu ve gideceğine inanmadığını söyledi. Gönüllüler Takımı’ndan Barış Murat Yağcı ise eleme adayı olarak Cemal Can Canseven’i gösterdi. Barış, Gönüllüler Takımı’ndan bir ismin gitmesini istemediğini de sözlerine ekledi.