Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor 85. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor yeni bölüm fragmanı yarışma severler ile buluştu. Dominik’te çekimleri devam eden ve Türkiye’de en çok izlenen yarışma programı olan Survivor’ın son bölümünde iki takım zorlu parkurda karşı karşıya geldi ve yarışmayı Gönüllüler Takımı kazandı. Yarışların ardından Ada Konseyi toplandı ve eleme adayının kim olduğuna karar verilmesi için Ünlüler Takımı yarışmacıları oylarını kullandı. Acun Ilıcalı’nın açtığı oy kutusundan Yunus Emre Özden çıktı ve haftanın ilk eleme adayı oldu. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 23 Mayıs fragmanı izleyici ile buluştu. Yunus Emre Özden, adının çıkmasına şaşırmadığını, rahat olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı ise yeni bölümde oynanacak Dokunulmazlık Oyunu’nda buluşacaklarını, yeni ve zor bir parkurda yarışılacağını dile getirdi.

SURVİVOR 85. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 85. Bölüm fragmanı TV8 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde iki takım yarışmacıları da birbirinin üzerine yürüyecek. Yunus Emre Özden’in gergin tavırları kavganın fitilini ateşleyecek. Berkan Karabulut, Yasin Obuz ve son olarak Ardahan Yunus Emre’ye tepki gösterecek. Heyecanın giderek arttığı yarışma yeni bölümü ile TV8 ekranlarında devam edecek.

SURVİVOR 23 MAYIS CUMARTESİ FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor son bölüm tanıtımı olan Survivor 23 Mayıs Cumartesi fragmanı yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Evrim Keklik’in takım arkadaşları hakkında, özellikle Yasin Obuz’a karşı olan sözleri yeni bölümde çok konuşulacak. Önemli olanın kilo vermek olmadığını, karakter zayıflığının daha kötü olduğunu söyleyen Evrim, Yasin Obuz’u işaret edecek. Survivor son bölümü ile yine izlenme rekorları kıracak.