Survivor yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 86. Bölüm fragmanı (özel bayram tanıtımı) TV8’in sosyal medya sayfalarından yarışma severler için paylaşıldı. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık yarışını Gönüllüler Takımı kazandı ve Ada Konseyi toplandı. Yunus Emre Özden’in ardından Ünlüler Takımı’ndan çıkacak ikinci eleme adayı seçilmesinin öncesinde Acun Ilıcalı’dan önemli yeni bölüm notları geldi. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 24 Mayıs fragmanı tanıtımı yayına girdi. Survivor 2020’nin bayram bölümü hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, yarışmada Anlat Bakalım oyunu oynanacağını, her bir yarışmacıya bir ünlü ismin video yoluyla eşlik edeceğini söyledi. Hadise’den Yılmaz Morgül’e, futbolcu Burak Yılmaz’dan basketbolcu Cedi Osman’a, Bülent Serttaş’tan Sarp Apak’a ünlü isimler yarışmacılarla aynı takımda yer alıp Survivor’ın bayram bölümüne renk katacaklar. Acun Ilıcalı ayrıca bayramın ikinci ve üçüncü gününde de hangi oyunların oynanacağını ve ödüllerin ne olacağını anlattı. Birbirinden renkli yarışmalar ve şovlar TV8 izleyicileri ile buluşacak. Ilıcalı’nın bayram haberlerinin ardından oylamaya geçildi ve Sercan Yıldırım ile Aycan Yanaç oylamada Elif Yıldırım Gören’i yazdı. Elif ise Aycan Yanaç’ı yazdı. Oylar sayıldı ve ikinci eleme adayı Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR 86. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin 86. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Acun Medya ve Survivor 2020 takımı kum sahada karşı karşıya gelecek ve futbol maçı yapacak. Sert geçecek maçın kazananı şimdiden merak ediliyor. Maçın ardından ise ünlü isimlerin katılacağı Anlat Bakalım olacak. Survivor’ın 86. Bölümünde eğlenceli görüntüler ekrana gelecek.

SURVİVOR 24 MAYIS PAZAR FRAGMANI YAYINDA

Survivor 24 Mayıs 2020 Pazar fragmanı olan Survivor son bölüm fragmanı tanıtımı TV8’in sosyal medya mecralarından paylaşıldı ve yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Survivor 2020 futbol takımında Sercan Yıldırım, Aycan Yanaç, Yasin Obuz, Berkan Karabulut ve Sadık Ardahan Uzkanbaş’a karşı Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve Acun Medya ekibi sahaya çıkacak. Yeni bölümde ayrıca Cemal Can Canseven’in doğum gününü Ezgi Mola kutlayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında yapılmıyor?