Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor yeni bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 87. Bölüm fragmanı tanıtımı yarışma severler ile buluştu. Dominik’te çekimleri devam eden yarışmanın bayram bölümü izlenme rekorları kırdı. Acun Medya ekibi ile Survivor 2020 kadrosu futbol maçında karşı karşıya geldi ve maçı Acun Medya ekibi kazandı. Daha sonra ise Anlat Bakalım yarışması yapıldı ve ünlü isimlerin katıldığı bir eğlence şölenine dönüştü. Hadise’den Ezgi Mola’ya, Bülent Serttaş’tan Sarp Apak’a, Emre Belözoğlu’ndan Gupse Özay’a birçok ünlü isim Survivor yarışmacıları ile eşleşti ve Anlat Bakalım oyunu oynadı. Survivor son bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 25 Mayıs fragmanı tanıtımı ekranlara geldi. Anlat Bakalım’ı Cemal Can Canseven ve Ezgi Mola kazandı. İkinci ikili Evrim Keklik – Yılmaz Morgül oldu. Üçüncü ikili ise Yasin Obuz – Hadise oldu. Survivor’ın 87. Bölümünde izleyiciler eğlenceye doyacak.

SURVİVOR 87. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 87. Bölüm fragmanı tanıtımı TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yarışmanın yeni bölümünde yarışmacılar hep birlikte sabah kahvaltısı yapacak. Daha sonra ise kareoke gecesi yapacaklar ve yarışmacılar şarkı söyleyecek. Kazanan ismi ise Acun Ilıcalı canlı yayında açıklayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında yapılmıyor, neden nehir kenarında?

SURVİVOR 25 MAYIS PAZARTESİ FRAGMANI 2020 YAYINDA

Survivor 25 Mayıs Pazartesi fragmanı olan Survivor son bölüm fragmanı 2020 ekranlara geldi. Survivor 2020’de yarışmanın tarihinde bir ilk yaşanacak ve canlı yayında yarışma yapılacak. İlginç anlara sahne olacak yeni bölüm TV8 ekranlarında saat 20.00’de başlayacak.