TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 89. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yarışma severlerin ilgiyle takip ettiği Survivor’ın son bölümünde iki takım parkurda karşı karşıya geldi. Aycan Yanaç’ın çok zorlandığı yarışların ardından ise tüm yarışmacılar eğlenceye katıldılar. Sahne şovlarının, müzik eğlencelerinin, interaktif etkinliklerin yapıldığı son bölümde yarışmacılar doyasıya eğlendiler. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 27 Mayıs Çarşamba fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Survivor’ın bayram özel programının son bölümünde müthiş bir kapanış programı ekranlara geldi. Dünyaca ünlü sanatçıların taklit edildiği şov programını tüm Türkiye izledi. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları şovun içinde yer aldılar ve stres attılar. Survivor 2020’nin yeni bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

SURVİVOR 89. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR 27 MAYIS FRAGMANI

Survivor 27 Mayıs Çarşamba fragmanı tanıtımı olan Survivor 89. Bölüm fragmanı yayına girdi. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları görüntülü olarak yakınları ile iletişim kuracak. Yasin Obuz Masterchef’te birlikte yarıştığı arkadaşları ile görüntülü konuşacak. Eğlenceli görüntüler ekrana gelecek. Nisa Bölükbaşı ise Çek Cumhuriyeti’ndeki arkadaşları ile konuşacak.

Survivor Evrim kimdir, aslen nereli, burcu, mesleği ne?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020 YAYINDA

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yeni bölüm fragmanı 2020 yayınlandı. Yeni bölümde yakınları ile iletişim kuracak isimlerden biri de Berkan Karabulut olacak. Berkan kız kardeşi ile konuşacak. Cemal Can’a ise bir doğum günü kutlaması daha yapılacak. Cemal Can Canseven, yakın arkadaşı olan Danla Biliç ile şifreli konuşacak. Daha sonra yarışmacılar yeniden parkura dönecek.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?